Poznata modna kreatorka Suzana Perić predstaviće svoju najnoviju kolekciju “Miracle Wish” (“Čudesna želja”) revijom koja će se prenositi na You Tube mreži u petak 27.11.2020. u 20 časova u okviru Digital Fashion Week Serbia. Ovom revijom biće prestavljeni modeli za zimu 2020/21. Revija je pripremljena u Galeriji Beograd, tržnom centru u Beogradu na vodi, uz podršku Galerije Beograd i Laserskog centra Gala. Na reviji je učestvovalo preko 25 naših poznatih manekenki koje sarađuju sa Suzanom godinama, a među kojima su i mada glumica  Mina Milićević i modna blogerka Marija Lakić – My Book of Fashion. (Revija je snimana bez Suzaninog fizičkog prisustva, jer je Suzana u tom trenutku bila zaražena korona virusom.)

Povezana vest:  Upustite se u Gigatron TV avanturu

Posle pobede na Milano Fashion Week-u početkom godine, kada je osvojila nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera drugu godinu zaredom, ovo je prvo Suzanino učešće na Nedelji mode u ovoj godini.  Ovom revijom Suzana želi da istakne žensku figuru u nosivim elegantnim komadima odeće, a preovlađuju sofisticirani tonovi boja i akcenat je na visoko kvalitenim materijalima, kao što su svila, pamuk, vuna i kašmir. Posebno su atraktivni kaputi namenjeni savremenoj ženi koja želi da istakne svoj dobar stil i modni ukus bez obzira na prilike koje je okružuju.

Povezana vest:  GRAĐANI SRBIJE IZABRALI – „KNJAZ MILOŠ" NAJBOLJA MINERALNA VODA

Pored revije, Digital Fashion Week Serbia prikazaće na svom YouTube kanalu  i video intervju u četvrtak, 26. 11. u 20.35 – “Iz ugla Suzane Perić”. Digital Fashion Week Serbia organizuju Serbia Fashion Week i CMC, a revija se može pratiti na YouTube kanalu Digital Fashion Week Serbia na ovom linku: https://bit.ly/DFWSuzanaPeric

Svi modeli kolekcije “Miracle Wish” biće odmah dostupni za obožavaoce Suzana Perić brenda na Suzanim društvenim mrežama i sajtu:
https://www.instagram.com/suzanapericofficial/
https://www.tiktok.com/@suzanaperic_official
https://www.facebook.com/suzanapericofficial
https://www.suzanaperic.rs/

Povezana vest:  Žene u Beču zarađuju 12 odsto manje od muškaraca

PHOTO: Andreja Damnjanović