Kako se oko 80% starenja kože može pripisati štetnom uticaju ekspozoma, dobra vest je da pravilnom brigom o svom licu u velikoj meri možemo da doprinesemo zdravlju svoje kože spolja i iznutra. U borbi protiv uticaja ekspozoma, a pod  parolom Zdravlje je bitno – započnite od svoje kože, eksperti iz Vichy-ja kreirali su jedinstvenu inovaciju Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler sa moćnim molekulom – hijaluronskom kiselinom, koja pozitivno utiče na vezivna tkiva i na taj način vraća koži elastičnost i čvrstinu i smanjuje znakove starenja i vidljivost bora.  Ovaj efikasan serum namenjen za lice i  područje oko očiju koji ciljano deluje na postojeće bore i tanke linije možete naći u prodaji u svim ovlašćenim apotekama početkom februara.

Delotvorna sinergija aktivnih sastojaka i odgovarajuća doza nege prema kliničkom ispitivanju rađenom na 53 žene, dokazano smanjuje bore do 47% za šest nedjelja, 60% tanke linije, te nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa, dok uz pidruženu negu sa LiftActiv Supreme linijom proizvoda daće još bolje rezultate u borbi protiv bora. Lice će izgledati zategnuto, podignuto i sveže.

NOVA ANTI-AGE IKONA I NJENA SNAŽNA EFIKASNOST

#1 NADOKNAĐUJE 100% DNEVNOG GUBITKA HIJALURONSKE KISELINE IZ EPIDERMISA Osnovna uloga hijaluronske kiseline je da „veže” vodu, hidrira kožu, aktivira proizvodnju kolagena i elastina i omogući bolju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka. Osim što marljivo zadržava rezerve vode u dermisu, kako bi se sprečilo isušivanje epidermisa, hijaluronska kiselina dovodi i hranljive materije do ćelija kože i podstiče ćelijsko obnavljanje.

Povezana vest:  Prom Queen -Jedinstveni modni događaj fokusiran na pomoć maturantima i apsolventima

#2 MOĆNA SINERGIJA ODABRANIH SASTOJAKA KOJE DERMATOLOZI VOLE I PREPORUČUJU Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum ojačan je sa snažnim dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, kao što su 1,5% čiste hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina sa progresivnim efektom, zaštitni vitamin Cg (askorbil glukozid) koji ima antiinflamatorni efekat zahvaljujući antioksidantnom delovanju, efikasni tripeptid[1] koji deluju protiv bora, kao i jedinstvena Vichy vulkanska voda.

#3 DVOSTRUKO DELOVANJE I PRIMENA – ZA LICE I ZA PODRUČJE OKO OČIJU Još jedna inovacija – od sada u obliku seruma za intenzivnu hidrataciju i negu kože lica, ali i predela oko očiju. Ova dermokozmetička formula ima visoku toleranciju za negu kože lica, ali i predela oko očiju. Da bi se to potvrdilo, formula je klinički ispitana na osetljivoj koži i testirana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

EKSPOZOM I FAKTORI STARENJA KOŽE

S godinama, kao posledica starenja, koža postaje suva, javlja se bled i nejednak ten, gube se tonus i čvrstoća i pojavljuju bore i tanke linije. Na proces starenja utiču različiti faktori, od kojih na neke možemo uticati,  a na neke ne. Ipak, za oko 80 % vidljivih znakova starenja odgovoran je ekspozom – spoj okruženja i životnih navika koji kumulativno deluju na naš organizam. Pod faktore ekspozoma spadaju brojni spoljašnji faktori kao što su UV zraci (UVA, UVB, IC, vidljiva svetlost), zagađenje vazduha i smog, koji uzrokuju oksidativni stres što dovodi do starenja kože i pojave tamnih mrlja, kao i klimatske promene – visoke temperature koje pospešuju lučenje sebuma, dok niske temperature značajno isušuju kožu. Potom, upotreba duvana i alkohola, kao i loša ishrana koja dodatno potencijalno može uticati i na nastanak akni i problema sa kožom kao što su rozacea, atopijski dermatitis i psorijaza. Osim toga, i psihološki stres, nedostatak sna i fizičke aktivnost takođe narušavaju kožnu barijeru, ali i hormonski disbalansi koji se javljaju u pubertetu, tokom menstrualnog ciklusa, trudnoće ili menopauze.

Povezana vest:  Raiffeisen banka dobitnik Virtus nagrade za dugoročno partnerstvo sa Jugoslovenskim dramskim pozorištem

VICHY NUDI REŠENJE U BORBI PROTIV ŠTETNOG UTICAJA EKPOZOMA NA KOŽU

Da bi kožu učinili jačom u borbi protiv štetnih uticaja ekspozoma na kožu, Vichy tim stvorio je moćne hipoalergene formule sa Vichy vulkanskom vodom bogatom mineralima obogaćene aktivnim dermokozmetičkim sastojcima u vidu Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma, kao i Liftactiv Supreme SPF 30 kreme. Formule ciljano deluju na ključne komponente mladosti kože i pomažu u njihovoj zaštititi.

PERSONALIZOVANA NEGA: SAZNAJ SVE O SVOJOJ KOŽI

Kao dodatna podrška u borbi protiv štetnog uticaja ekspozoma na kožu tu je personalizovana dijagnostika (više: www.SkinConsultAI.com),  koja je stvorena u saradnji s dermatolozima i stručnjacima za zdravlje kože, a putem koje možete saznati koji su prioriteti vaše kože. Ova dijagnoza omogućila je razvoj sveobuhvatnih protokola nege koji odgovaraju vašim specifičnim kožnim problemima.


Vichy anti-age inovativni Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler
serum dolazi u elegantnom prozirnom pakovanju sa preciznim aplikatorom koji će olakšati proces nanošenja i učiniti vašu beauty rutinu još jednostavnijom. Nanesite ga svako jutro pre nege za lice – lagano pritisnite aplikator, precizno dozirajući 2-3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju nanesite na čisto i suvo lice i razmažite. Može služiti i kao podloga za šminku. Za optimalne rezultate preporučuje se da prvi korak anti-age rutine bude nanošenje Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma, dok se kao drugi korak preporučuje LiftActiv Supreme Day dnevna krema, namenjena ženama s normalnom i mešovitom kožom, koja ima kontinuirano lifting dejstvo koje traje ceo dan, hrani i hidrira kožu, koriguje nesavršenosti i smanjuje vidljivost bora, a sadrži ramnozu, kofein i hipoalergena je. Kako je poznat sve veći štetni uticaj UV zraka, kao potpora redovnoj nezi, ali i zaštiti, Vichy je predstavio još jednu inovaciju – LiftActiv Supreme SPF 30 kremu koja ima dvostruko delovanje – smanjuje i ublažava bore i učvršćuje kožu. Lagane je teksture, veoma hidratantna i svežeg mirisa.NOVA BEAUTY PRAVILA: KAKO KORISTITI LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER SERUM I LIFTACTIV SUPREME PF 30?

Povezana vest:  Neka vaše ruke uvek budu čiste, negovane i glatke uz NIVEA Creme Smooth sapun

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.rs.

Vichy LiftActiv Specialist H.A. Epidermic Filler, preporučena informativna cena: 4.399 RSD*

Vichy  LiftActiv Supreme Day, preporučena informativna cena: 3.899 RSD

Vichy LiftActiv Supreme SPF 30, preporučena cena: 3.899RSD*

* u prodaji u svim ovlašćenim apotekama početkom februara

[1] Dipeptid diaminobutiroil benzilamid diacetat