Dobar blejzer je jedan od onih komada kojih nikada ne možete imati previše. Njegov šarm leži u njegovoj svestranosti, a bez obzira na to da li volite klasične, strukirane, predimenzionirane ili asimetrične modele u nekoj od jarkih boja ili pak neutralnoj crnoj, investirajte u model sakoa koji ćete nositi iz sezone u sezonu.

Izdvojili smo za vas nekoliko najatraktivnijih sakoa koje možete pronaći na finalnom sniženju u prodavnicama Fashion Company kao i u onlajn prodavnici fashionandfriends.com.

Patrizia Pepe                                     Liu Jo

Blejzer u jarkim tonovima, poput crvene, plave ili žute boje, daće zanimljivi koloristički akcenat outfitu sačinjenom od neutralnijih nijansi ili će poslužiti kao idealna osnova za kreiranje color block kombinacija.

Povezana vest:  Džesika Alba planira da usvoji dete

Tommy Hilfiger

Jednostavan, a opet dovoljno efektan blejzer u crnoj ili teget boji možete kombinovati na bezbroj načina: uz klasični model pantalona, midi haljinu, farmerke ili kraću suknju. Dodajte aksesoare poput upečatljive ogrlice ili marame i dobićete savršeno stilsko rešenje od jutra do večeri.

                                                      Patrizia Pepe                             Scotch&Soda

Povezana vest:  Inkluzivni mjuzikl "Crvene cipelice" u Madlenijanumu

Karo je jedan od onih dezena koji je uvek u trendu i koji se može odlično iskombinovati nezavisno od vašeg odevnog stila. Izaberite karirani sako, omiljeni jeans i običnu belu majicu i bićete primećeni gde god da se pojavite.

Miss Sixty sako s kaišem

Strukirani sako u smeđoj nijansi odličan je izbor za one dane kada vam nedostaje inspiracija ili vam je potrebno stylish rešenje za poslovni sastanak ili ručak sa prijateljima.

                                                           Guess                                     Liu Jo                                      

Povezana vest:  Spektakularnom revijom „Boudoir“ Suzane Perić zatvorena manifestacija „Dani Beograda“

Sako od eko kože nametnuo se kao jedan od ultimativnih komada ove sezone i pronašao put do zimske garderobe svake žene koja prati trendove. Osim što će vašem stilu dati elegantnu i sofisticiranu notu, omogućiće vam i savršeni prelaz iz dnevne u večernju varijantu.

Iskoristite finalno sniženje u prodavnicama Fashion Company u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i u onlajn prodavnici fashionandfriends.com i dopunite vaš garderober komadima koje ćete nositi tokom cele godine.