Jubilarna godina bioskopa Arena Cineplex donosi novine, ne samo filmskim sladokuscima, nego i posetiocima širih interesovanja. Tim povodom, Arena sa zadovoljstvom predstavlja stand up nastup Srđana Olmana „Šta nas je snašlo?“ koji će biti održan u četvrtak, 1. aprila u 19 časova u najvećoj sali bioskopa.  Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Povezana vest:  25 lakih načina da se svakog dana hranite zdravije

Svetski dan šale, 1. april, idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite uz novi show koji je pripremio nosilac titule „Najbolji komičar Srbije“ iz 2014. godine, Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om „Severno ledeni humor“ obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show „Pravda za Olmana“ koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom  Srđanovog detinjstva. Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show „Šta nas je snašlo?“ Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala  situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.

Povezana vest:  “IDEALNA škola AKTIVNA škola”

O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 1. aprila u 19 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme.