Lajflajn Kanada preko Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine obezbedila je velikodušnu donaciju u vrednosti od 400 000 dinara Domu za decu sa posebnim potrebama „Stanko Paunović“ iz Negotina.

Deca koja borave u Domu „Stanko Paunović“ u Negotinu dobila su nove dušeke, setove posteljine i preko potrebne strunjače. Ova vredna donacija kompanije NuVoxx Communications obezbeđena je posredstvom humanitarne organizacije Lajflajn Kanada čiji je pokrovitelj Nj.K.V. Princeza Katarina.

Povezana vest:  GODINE NEOREALIZMA – Smernice italijanske fotografije

“Veoma sam zahvalna čudesnim ljudima iz Kanade i svim našim prijateljima iz dijaspore koji uprkos teškoj situaciji u svetu nastavljaju da obezbeđuju i prikupljaju pomoć za decu koja žive u Domovima. Oni zaslužuju srećno, bezbrižno i sigurno detinjstvo, a naša dužnost je da im to i obezbedimo. Osmesi na dečjim licima su najveća nagrada za sve nas” rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Povezana vest:  MAŠA I MEDVED NA LEDU: DRUŽENJE SA GLUMCIMA, POKLONI I POPUST ZA ULAZNICE SUBOTA, 8. APRIL DEXY CO KIDS - UŠĆE SHOPPING CENTAR

Gospođa Snežana Marković, direktorka Doma, i deca koja u njemu borave izrazili su veliku zahvalnost humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada i Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine na podršci koju pružaju Domu za decu “Stanko Paunović”.