Poznati bračni par, samo tri meseca nakon dobijanja novorođenčeta, ponovo se našao zajedno ispred kamera zaigravši sebe same u intimnim trenucima igre na crnim čaršavima. Ovo je treći put da su zajedno stali ispred kamera, a Jelena Perčin je tim povodom izjavila: „retko radimo zajedno, zapravo radili smo samo dve serije, na prvoj smo se upoznali, na drugoj venčali“.

Na pitanje kako je bilo ponovo raditi zajedno, Momčilo dodaje: „S obzirom na to da nismo dugo radili zajedno, razmišljao sam kako će to izgledati sada kad smo muž i žena. I bilo je fenomenalno. Bio sam opušteniji nego inače, tu je moja druga polovina, ili treće oko, kako hoćete.“ Dercos proizvodi su testirani pod dermatološkim nadzorom i zato ovo rešenje brojnih problema s kosom ima i svoje mesto u porodici Perčin-Otašević, priznaje Jelena rekavši: „Imam osetljivo vlasište, izloženo čestom tretiranju zbog prirode posla i u mojoj kozmetičkoj torbici je Dercos obavezan. Čak ga i kod nosim sa sobom i kod frizera! U mojoj porodici, od ponuđenih vrsta Dercosa, svako ima svoga favorita, i tako već godinama.“

Povezana vest:  Oriflame Izbor za naj majku i ćerku u ponedeljak

KOSA BIRA DERCOS, ČAK I NA CRNOM!

Dercos je savremeno, dermatološko i efikasno rešenje problema kose i kože glave. Ako je vaš problem vidljiv na vašoj omiljenoj crnoj odeći ili vas sprečava u prepuštanju u svakodnevnim aktivnostima, predlažemo da počnete da koristite Dercos Anti-dandruff šampon, koji uklanja do 100% vidljive peruti. Perut nastaje usled poremećaja ravnoteže mikrobioma kože glave, na koje utiču faktori poput gljivica i bakterija, ali i zagađenje okoline, stres, umor, sušenje temena fenom, boravak u prostorijama sa vrlo suvim i vrućim vazduhom, kao i korišćenje agresivnih proizvoda za negu kose.

Povezana vest:  Za nešto više od mesec dana sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam

Dercos šamponi protiv peruti imaju anti-recidivno delovanje do 6 nedelja, izrazito su efikasni već nakon prvog nanošenja. Njihova otpornost ogleda se posebno kod osoba koje su izložene stresu, umoru i urbanom okruženju, pa su iz tog razloga i prva preporuka dermatologa u borbi protiv peruti.

Dercos linija šampona protiv peruti sastoji se od 4 proizvoda: Dercos šampona protiv peruti za normalnu ili masnu kosu, Dercos šampona protiv peruti za suvu kosu, Dercos šampona protiv peruti za osetljivu kožu glave bez sulfata i Dercos šampona protiv peruti Anti dandruff K.

Povezana vest:  Pernod Ricard podržava "Bitku za porodilišta"

ISKORISTITE 20% POPUSTA NA SVE DERCOS PROIZVODE

Dercos nudi rešenje za sve tipove problema kose, poput – peruti, opadanja, tanke i slabe ili retke kose, ali i masne i one koja ima osetljivo vlasište. Ukoliko ste u potrazi za dermatološkim rešenjem za neki od gorenavedenih problema, sada je prava prilika da to učinite jer vas u ovlašćenim apotekama očekuje promo period – 20% popusta na sve Dercos proizvode .

Dercos protiv peruti, preporučena informativna cena: 1.726,28 RSD.