Svi želimo da naše ruke budu negovane i lepe. Ali, to nije lako postići, jer je ovaj deo tela najviše izložen spoljnim uticajima, među kojima je i često pranje.

Kada su zrele godine u pitanju, problem se dodatno komplikuje. Jer, naporedo sa kožom lica, vrata i dekoltea, tokom godina, stari i koža naših ruku. Zbog toga je sklonija isušivanju i pojavi hiperpigmentacija i češće postaje gruba na dodir.

Prema iskustvu mnogih dama, posledice starenja kože ruku izvor su većeg nezadovoljstva nego kada je u pitanju koža drugih delova tela, čak i lica. Jer, ruke su stalno izložene i pogledima, a skoro da ne postoje tretmani koji starenje kože ovog dela tela mogu usporiti u onoj meri u kojoj to želimo, čak i ako ih uz to pažljivo negujemo svakog dana.

Povezana vest:  Pretučen sin Arete Frenklin

Nova Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema istovremeno nudi rešenje za oba problema – nakon redovne upotrebe koža ruku je i adekvatno negovana i podmlađena.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema za ruke obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju i vidno podmađuje kožu ruku poboljšavajući čvrstoću i elastičnost kože, umanjujući hiperpigmentacije i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Poput preparata iz već dokazano efikasnih Eucerin®Hyaluron-Filler linija za negu lica, formulacija ove kreme sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca pruža dugotrajnu hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske mase, prodire u dublje slojeve obezbeđujući dubinsku hidrataciju. Zahvaljujući tome koža ruku ponovo postaje glatka, meka i nežna na dodir.

Povezana vest:  Supermarket concept store osvojio nagradu za najbolji dizajn u svetu

Istovremeno, Eucerin® patentirani Thiamidol® u formulaciji ove kreme deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija smаnjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Na taj način Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema za ruke obezbeđuje i umanjenje fleka i sprečava njihovo pojavljivanje, pa koža ruku ponovo postaje i ostaje ujednačena.

Uz sve to, arktin, prirodni sastojak ove kreme izolovan iz ploda čička, podstiče obnavljanje kolagena u ćelijama kože i stimiliše obnavljanje oslabljenog vezivnog tkiva, jačajući čvrstinu kože i povećavajući njenu elastičnost.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema za ruke se brzo upija, a sadrži i SPF 30 koji pruža dodatnu zaštitu od prevremenog strarenja i nastanka hiperpigmentacija izazvanih dejstvom sunčevih zraka.

Povezana vest:  Beč podstiče nove medijske projekte

Za  podmlađene i negovane ruke već nakon dve nedelje, upotrebljavajte  Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke maksimalno četiri puta dnevno –  lagano je umasirajte u kožu ili ostavite preko noći da deluje kao pakovanje.

INFO PLUS:

Prema iskustvu 130 dama između 50 i 65 godina, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema  nakon dve nedelje redovne upotrebe 98% poboljšava čvrstinu i elastičnost kože, 97% intezivno hidrira, 91% čini da ruke izgledaju mlađe, 95% ujednačava ten i 82% sprečava pojavljivanje novih fleka.