Humanitarna organizacija Lajflajn Čikago obezbedila je preko Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine računare i štampače za decu iz škola i domova širom Srbije, zahvaljujući velikodušnoj donaciji gospodina Averija Stirat i gospođe Nade Cemović Stirat, donatora Lajflajn Čikaga.

Gospodin Averi Stirat i gospođa Nada Cemović Stirat donirali su 36 preko potrebnih računara i 6 štampača sa rezervnim ketridžima i papirima za štampanje, čija je vrednost procenjena na oko 2,5 miliona dinara. Zahvaljujući ovoj značajnoj donaciji deca iz domova će moći da prate nove trendove i da uz savremenu tehnologiju razvijaju svoje potencijale i kreativnost.

Povezana vest:  Otvorena Coca-Cola teretana u Užicu

Novu kompjutersku opremu primili su Domovi za decu i omladinu u Somboru, Beloj Crkvi i Aleksincu, Dom za decu ometenu u razvoju u Subotici kao i Škola za osnovno i srednje obrazovanje u Kruševcu.

„Veoma sam zahvalna Humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago i njihovim velikodušnim donatorima koji su pružili deci mogućnost da uče i da se zabave uz primenu savremene tehnologije. Zahvaljujući ovim humanim ljudima deca iz domova znaju da uvek mislimo na njih i trudimo se da im obezbedimo bezbrižno i srećno detinjstvo“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Povezana vest:  Tehnička dokumentacija zatvorila klub Mr. Stefan Braun