Agencija za komunikaciju i odnose sa javnošću, Preventer, nagrađena je za inovacije u komunikaciji  u kategoriji Disrupt inovacije za kampanju Klub književnika by Branko Kisić.

Jedna od centralnih kampanja agencije Preventer, možda i najvidljivija tokom prošle godine bila je za novi koncept legendarnog restorana –  Kluba književniika. Kampanju je osmislila kreativna direktorka agencje Preventer, Barbara Garčević, i uprkos svim nedaćma sa pandemijom i epidemiološkim merama koje nikako nisu isle na ruku ugostiteljima, a zahvaljujući saradnji sa hrabrim menadžmentom ovog kultnog restorana, na čelu sa šefom kuhinje, Brankom Kisićem, cilj i uspeh je postignut. Višemesečne kampanje, kakva je bila ova, zahtevaju dobar tim, a u ovom slučaju to su bili:.  Marko Prokić (dizajner), Danka Hasanović Prokić (digital menadžer), Danica Garčević (asistent), fotografi – Ivan Pleskonjić i Luka Cako, Ana Borovac (menadžerka Kluba književnika) I Dejan Mrđa (Alma Quattro).

Povezana vest:  Inspekcija ispituje Fly Fly travel jer putnici ne mogu da putuju sa već plaćenim kartama

’U želji da se ne ponavljamo, jer su prie o Klubu književnika i slavnim gostima mnogo puta ispriane i da sve što radimo ima smisla i donese rezultate, ovu kampanju smo bazirali na prezentaciji šefa kuhinje, Branka Kisia, mladog i talentovanog kuvara, koji ima impresivnu biografiju i vrlo jasnu viziju u vezi sa kultnim restoranom. Harizmatičan i  elokventan, Branko je bio glavna zvezda naše kampanje, koja je došla do najrazličtijih ciljnih grupa’’ – kaže Barbara Garčević.

Na Disrupt konkurs se prijavilo 60 vrhunskih kuća koje su tokom 2020. godine uspele da prepoznaju šansu za unapređenje i realizuju projekte koji su bili Disrupt u pogledu inovacije ili komunikacije. Svi nagrađeni apsolutno zaslužuju ovu titulu”, izjavila je Mila Zavođa, direktorka agencije ADAM studio, koji organizuje ovaj konkurs.

Povezana vest:  Čarobnjački rođendan za sina Viktorije i Dejvida Bekama

Obećali smo da ćemo izdvojiti “rokere” koji drmaju komunikacijskom scenom, a uspeh prvog Disrupt-a je baš u tome što među projektima imamo sve “pravce”, od alternativaca, preko mejnstrima do jutjub influensera. Uloga predsednice žirija mi je bila velika čast, iz tog razloga Beogradska filharmonija ove godine nije prijavila svoje radove, a saradnja sa ekipom vrsnih profesionalaca bila je inspirativna kao i polemike koje smo pokrenuli. To je veoma važno pogotovo kod konkursa koji se s razlogom naziva Disrupt“, rekla je Jelena Milašinović, PR menadžer Beogradske filharmonije i predsednica žirija Disrupt konkursa.

Stručni žiri, sastavljen od vhunskih profesionalaca iz različitih oblasti, odlučivali su o dobitnicaima. Sastav žirija: Jelena Milašinović – Beogradska filharmonija, u ulozi predsednika Disrupt žirija, Ivana Mihajlović – Direct media United Solution, Anja Đurić – Donesi, Jovana Tufegdžić – Coca Cola HBC Srbija, Bojan Balaž – Mokrogorska škola mendžmenta, Sandra Lazarević – Banca Intesa, Nataša Pavlović – Mercator-S, Dušan Stojaković – Hemofarm, Jelena Subotić Krivokapić – Visoka medicinska škola, Vuk Tomić – New Moment New Ideas Company, Mirjana Vladisavljević – Balkan Tube Space, Žana Ranković – Sava osiguranje, u ulozi članova žirija.

Povezana vest:  Dvadeset prazničnih hlebova širom sveta

’Zahvaljujemo se Adam studiju koji nas je primetio i prepoznao naš  rad. Veliko hvala Branku Kisiću na poverenju i na hrabrosti, da na jedan drugačiji način ispromovišemo ovo kultno beogradsko mesto, približivši ga mnogo mlađim generacijama, ne zapostvljajući pritom tradiciju ovog mesta, zadržavši  stalne goste. Posebno smo zahvalni svim medijima koji su nas podržali tokom ove uzbudljive  kampanje’’ – dodaje Barbara Garčević

Instagram: @preventer.bg