Zbog nesigurne trenutne situacije u maju 2021. godine brojni planirani događaji na bečkom sajmu održaće se virtuelnim putem. Aktuelna situacija zahteva da se organizatori sajmova okrenu novim mogućnostima. Tako će se sajam turizma, „Stanovanje & enterijer“ i Bečki sajam nekretnina održati u digitalnom formatu. Predviđeno je predstavljanje izlagača, Livestreams, stručna predavanja kao i mogućnost interakcije.

Digitalni sajam turizma

Po planu je 7. i 8. maja 2021. godine najavljeno održavanje sajma turizma na Bečkom sajmištu. Dešavanja u vezi sa korona virusom i nestabilni okvirni sprečili su realizaciju sajamskih događaja. Zbog toga će se sajam turizma ovoga puta obaviti u čisto digitalnom formatu pod naslovom „Digitalni sajam turizma letnja edicija“. Najveći sajam odmora i putovanja u Austriji će putem svojih digitalnih kanala privlačiti ljubitelje putovanja, informisati, odgovarati na pitanja i zabavljati sve zainteresovane. Sajam se može pratiti uživo 7. i 8. maja 2021. godine a kasnije će svi sadržaji biti dostupni još do 14. maja. (Prijava)

Povezana vest:  Božićni vašari u Beču

Stanovanje & enterijer i Bečki sajam nekretnina

I najveći sajam stanovanja u Austriji kao i sajam nekretnina predstaviće se u maju 2021. godine digitalno umesto analogno. Time su organizatori želeli izaći u susret posetiocima koji su prošle godine zbog korona virusa morali da propuste ova dva sajma i odlučili da se manifestacije alternativno održe u digitalnom formatu. Digitalna varijanta treba izlagačima da pruži prostor za predstavljanje najnovijih proizvoda i trendova. Oba sajma održaće se 29. maja uživo.

Povezana vest:  Marija Kilibarda predstavila drugu kolekciju brenda KI - Present

Više informacija:

Bečki sajam

Sajam turizma 2021

Stanovanje & enterijer 2021

Sajam nekretnina 2021

PHOTO: Reed Exhibitions