Miomir Kecmanović očekuje da će uživati dok je u Beogradu, da ima vremena da provede sa porodicom i prijateljima, kao i da će prvi put moći da igra ATP što će mu svakako prijati za dalji nastavak sezone.

Kecmanović sarađuje sa Davidom Nalbandijanom, nekada trećim teniserom sveta.

„Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu. Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat“, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako se gradi poen i kako da se razmišlja o poenu, kao i da je krenuo da razmišlja i igra u tom smeru i da će vremenom moći dosta da napreduje.

Povezana vest:  Đoković sutra kreće po devetu titulu u Melburnu

Šljaka nije najomiljenija podloga

I dalje Kecmanović ne voli šljaku.

„Šljaka mi nije najomiljenija podloga iako sam imao bolje rezultate. Više sam se prilagodio i pokušavam neke druge stvari da odradim u odnosu na beton“.

Ukoliko se u drugoj polovini turnira sastane sa Novakom Đokovićem, dodao je da ne oseća veliki pritisak:

„Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak“, zaključio je Kecmanović.

Povezana vest:  Janković u osmini finala turnira u Čarlstonu