Ležerni stilovi, nenadmašna udobnost i kvalitet, u kombinaciji sa raznolikim bojama i printovima predstavljaju glavne adute globalnog lifestyle brenda UGG, koji će bez sumnje vladati i ovom modnom sezonom. Pored omiljenih klasika, brend je za proleće/leto 2021. predstavio trendi modele koji se mogu pronaći samo u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends.

Kožne patike Dinale Exotic Trainer sa smelim leopard detaljima podići će svaku odevnu kombinaciju na viši nivo. Model je proizveden u fabrici koja podržava žene u globalnim lancima snabdevanja, kroz projekat HERproject. Ova inicijativa sklapa partnerstva sa modnim brendovima kako bi se doprinelo osnaživanju i edukaciji žena na radnom mestu.

Povezana vest:  Pozorište na Terazijama - repertoar za februar

Chic papuče Teague postaće vaš omiljeni izbor tokom nadolazeće letnje sezone. Izrađene od meke kože, udobne su i slažu se uz sve, bilo da ih nosite uz haljine i suknje ili u kombinaciji s klasičnom belom majicom i pantalonama.

Teague Leather Slide 8.490 RSD

Madeena model se izdvojio kao favorit za leto svojim minimalističkim dizajnom i neverovatnom udobnošću. Sandale u crnoj i metalik boji sa tankim, podesivim kaišem odličan su izbor kada vam je potreban predah od visokih potpetica i sandala na štiklu.

Povezana vest:  Vaša make-up inspiracija za jesen - otkrijte 40 novih nijansi

Madeena Flip Flop 7.990 RSD

Novu kolekciju brenda UaGG možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.