MERAK FlashaRGBCARLSBERG SRBIJA PLASIRALA JOŠ JEDNU INOVACIJU NA DOMAĆU PIVARSKU SCENU : Nakon velikog interesovanja i potražnje Merak pivo dobilo novi dizajn, etiketu i pakovanje

 

Kompanija Carlsberg Srbija sa početkom 2011. godine pripremila je još jedno iznenađenje svojim potrošačima, Merak pivo koje je od 10. januara dostupno i u povratnoj staklenoj ambalaži 0,5l. Merak pivo je nastalo sa namerom da se ponudi brend za prave srpske domaćine, koji pruža najveće uživanje po najpovoljnijoj ceni.

Povezana vest:  La Roche Posay predstavlja TOLERIANE ULTRA, intenzivnu umirujuću negu za kožu sklonu alergijama

 

Merak pivo je do sada bilo prisutno na tržištu samo u PET ambalaži od 2 litra što je predstavljalo izvesno ograničenje za razvoj Merak brenda. Zato je u Carlsberg Srbija nakon podrobnog istraživanja, kao odgovor na želje potrošača, odlučeno da se plasira Merak i u povratnoj staklenoj ambalaži od 0,5 litara. Potrošači će imati priliku da uživaju u istom ukusu uz novi dizajn, etiketu i novo pakovanje.

Povezana vest:  Top 3 naslova za uspešan 14. februar

 

Autentični ljubitelji Meraka su prvenstveno muškarci koji vole da provode kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima, svesni da je cena bitan faktor odluke u kupovini, ali pri tom ne pristaju na loš kvalitet i znaju da prepoznaju kvalitet. Sam naziv ukazuje na karakteristike ovog sve popularnijeg brenda kod nas.

 

„Živi život sa merakom!“

Povezana vest:  Prestolonaslednik Aleksandar nagradio najbolji maturante