Protect 5 stickFa Men Xtreme Refresh 5 i Fa Men Xtreme Protect 5: Fa Men linije sa petostrukim efektom

Muškarci, baš kao i žene, očekuju mnogo od proizvoda za ličnu negu. Vole da započnu dan osećajući se sveže, da izađu iz teretane puni energije nakon dobrog treninga i da speru sa sebe stres i napore užurbanog dana, a da u isto vreme neguju svoju kožu. Pored toga, muškarci vole i jednostavne proizvode koji brzo deluju. Sa novim Fa Men Xtreme Refresh 5 gelom za tuširanje i Fa Men Xtreme Protect 5 dezodoransom, Fa Men brend za muškarce predstavlja proizvode visokih performansi sa petostrukim efektom koji savršenu negu kose i tela čine brzom i lakom.
Fa Men Xtreme Refresh 5 je gel za tuširanje i pranje kose sa petostrukim efektom koji ostavlja osećaj svežine i energičnosti, dok nežno čisti i hidrira kožu. Ova inovativna formula muškarcima nudi upravo ono što žele od tuširanja na brzinu, jedinstveno rešenje za dugotrajnu svežinu i energiju, ali i zadržavanje optimalne vlažnosti kože. Formula inovativnog Fa Men Xtreme Refresh 5 gela za tuširanje sadrži kompleks aktivnih supstanci koji nežno čisti kožu, uklanjajući nečistoću i tragove znoja. Mentol donosi posebno svež miris i dugotrajan osećaj svežine. Taurin pruža novu energiju za početak dana i osvežava nakon napornog treninga posle posla. Održava vlažnost kože u ravnoteži i sprečava njeno isušivanje, a blagi tenzidi čine da ovaj proizvod može da se koristi i kao šampon.
Novi Fa Men Xtreme Protect 5 dezodorans nudi pouzdanu zaštitu od znoja, neprijatnih mirisa, fleka na odeći, svraba i iritirane kože. Ovaj antiperspirant je fenomenalan jer štiti i pre nego što znojenje počne. Njegova formula sadrži inovativan sistem aktivnih supstanci koji unapred prepoznaje promene na koži i aktivira dodatne supstance. Koža pazuha je veoma osetljiva, a brijanje pazuha je kod sve više muškaraca postalo deo njihove svakodnevne lične higijene. Stoga je razumljivo što muškarci traže dezodorans koji štiti kožu od iritacije, dok u isto vreme nudi pouzdanu zaštitu od znoja i neprijatnog mirisa tela. Klinički testovi su pokazali da se osobe koje koriste Fa Men Xtreme Protect 5 znoje bar 50 posto manje, čak i na ekstremnim toplotama, a testiran je i na temperaturi od čak 80°C u sauni. Fa Men Xtreme Protect 5 je nežan za kožu, ali u isto vreme nudi snažnu zaštitu, a njegov snažan učinak je upotpunjen svežim mirisom sa muževnim notama.

Povezana vest:  Telenor obeležio sedam godina poslovanja u Srbiji