Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše telo ne bi moglo da funkcioniše. Pomaže nam da regulišemo temperaturu i na taj način se hladimo, ali ipak niko ne želi da privlači pažnju neugodnim mirisom ili odećom na kojoj se ocrtavaju fleke.

Najbolji prijatelji u ovim situacijama su nam svima dezodoransi. Međutim, koliko god bismo voleli da se oslonimo na njihovu efikasnost, često ipak ne ispune naša očekivanja.

Povezana vest:  Beč – 37 miliona evra za Dan zaljubljenih

Upravo zato NIVEA predstavlja novu generaciju dezodoransa koji će vam pružiti oboje – sa 0% aluminijuma pruža zaštitu od znojenja i čini kožu pazuha suvom. Prepustite se pouzdanoj formulaciji NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa koji zahvaljujući sastojku prirodnog aktivnog magnezijuma nude svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa na potpuno prirodan način. Njihova nežna formulacija bez aluminijuma (ACH) i etil alkohola ujedno održava vašu kožu zdravom i štiti je od znojenja. Ne morate da brinete o iritaciji vašeg pazuha i slobodno ga možete naneti nakon brijanja.

Povezana vest:  Sedam saveta kako da usavršite svoje telo za nedelju dana

Uživajte u dve neodoljive varijante ženstvenog mirisa NIVEA Magnesium Dry i Dry Fresh Roll on dezodoransa. Njihova posebnost krije se i u inovativnom obliku doziranja. Naime, za razliku od uobičajenih roll-on dezodoransa, njihova bočica okrenuta je naglavačke što obezbeđuje maksimalnu efikasnost sastojaka, a ujedno olakšava doziranje, rukovanje i nanošenje.

  • Zaštita od znojenja inspirisana snagom prirode.
  • Za zdravu i lepu kožu.
  • Bez aluminijuma (ACH) i etil alkohola.
Povezana vest:  Mirišljavi metro-vozovi u Beču

NIVEA Magnesium Dry roll on dezodorans 50 ml – preporučena cena na polici 499 rsd

NIVEA Magnesium Dry Fresh roll on dezodorans 50 ml – preporučena cena na polici 499 rsd