Kelly-OsbourneNova „Material Girl“ Keli Ozborn zamenila divlju Tejlor Momsen

 

Keli Ozborn (Kelly Osbourne) novo je zaštitno lice Madonine modne linije „Material Girl“. Zameniće u toj ulozi mladu Tejlor (Taylor) Momsen, inače glumicu i pevačicu poznatu po razuzdanom ponašanju.

-Oduševljeni smo što možemo potvrditi da je Keli Ozborn novo lice za 2011. godinu. Delićemo sve informacije vezane uz uzbudljivu novu kampanju – izjavio je PR komapnije. Na liniji rade Madona i njena 14 godišnja kćerka Lurdes (Lourdes), a prošle godine zaštitno lice im je bila 17-godišnja Tejlor.

Povezana vest:  Direktorka RFZO: Po prvi put omogućeno lečenje 13 obolelih od cističe fibroze najsavremenijom terapijom

Mlada Lurdes nedavno je na svom blogu napisala kako njena linija hitno treba novo lice te su u potrazi. Keli im se činila kao pravi izbor.

-Keli je oduvek bila velika obožavateljka Madone, a nedavno je čula da nju obožava Lurdes, čime je zaista bila polaskana. Ovo je izvrsna saradnja – otkrio je izvor za britanske medije. S druge strane, ovo je još jedan težak udarac za karijeru 17-godišnje Tejlor. Osim ovoga, saradnju joj je otkazala i ekipa serije Gossip Girl, a sve zbog njenog nepodnošljivog karaktera.

Povezana vest:  Dunavsko ostrvo – Herkulesov zadatak Grada i eksperata