Bilo da ovog vikenda tragate za sportskim dešavanjima, zabavom za mališane ili pak gastronomskim užitkom – Belgrade Waterfront je odredište!

Sava Promenada biće nezaobilazna destinacija za sve gurmane jer danas, 10. septembra, počinje festival „Burgeraj“ koji će trajati do nedelje, 12. septembra. Festival će obradovati sve hedoniste i predstaviće selekciju najboljih burgera u gradu, koje će na licu mesta pripremati vrhunski burger majstori. Posetioce pored izvrsnih zalogaja očekuje i muzički program poznatih imena gradske DJ scene, street art performansi talentovanih muralista, nekoliko chill out zona, kao i berbernica na otvorenom. Tokom tri dana festivala posetioci će uživati u sočnim burgerima od 12 do 23 sati, a ulaz je besplatan.

U subotu, 11. septembra počinje omiljena manifestacija mališana – Dečiji sajam, koji se ove godine održava tokom dva dana vikenda od 11 do 20 sati u Savskom parku. Ulaz je besplatan, a najmlađi i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, u pozorišnim predstavama, neprekidnom  zabavnom program na bini, kao i na sportskom terenu uz brojna takmičenja, nagrade i edukativne radionice.

Povezana vest:  OTVARANJE PRVOG ŠOPING CENTRA PLAZA U SRBIJI ZAKAZANO ZA 20. MART

Istog dana biće otvoren i Sajam ženskog inovacionog preduzetništva koji će trajati do nedelje, 12. septembra. Ovaj događaj ima za cilj da osnaži žene da hrabro uplove u preduzetničke vode, pruži podršku i pomogne u promociji ekonomskog rasta i napretka žena preduzetnica. Manifestacija se drugu godinu za redom organizuje u Beogradu, a ulaz za sve zainteresovane je besplatan.

S obzirom na dobar odziv prošlonedeljnog događaja, ove nedelje ponovo će biti održan javni čas holističkog programa joge i pilatesa od 17 do 19 sati. Vežbe će se izvoditi na pontonu ispred BW Terraces u trajanju od dva sata, a organizator je obezbedio prostirke, jastučiće, prekrivače za vežbanje i vodu za piće. Vežbači mogu da ponesu i svoje prostirke, a za čas je potrebna udobna obuća i odeća, peškir i dobro raspoloženje. Cena časa je 1.200 dinara, a uplate će se vršiti na licu mesta.

Povezana vest:  Umesto poklona za 8. mart donacija Sigurnoj kući

Takođe, svake nedelje u septembru u periodu od 16 do 20 sati na dve lokacije – Sava Play i Savski park – BrainOBrain Serbia i Belgrade Waterfront organizovaće Back2School radionice namenjene deci od 4 do 14 godina kako bi im povratak u školu učinio još zanimljivijim i lepšim. Kroz radionice, deca i roditelji će imati priliku da na kreativan i zanimljiv način savladaju osnovne matematičke veštine uz pomoć abakusa, otkriju svoje emocije i uvide njihov značaj u svakodnevnom životu uz pomoć NLP radionice, kao i da razvijaju kreativnost i motoriku kroz radionicu Play Mais.

Povezana vest:  Madona lansira modnu liniju

Belgrade Waterfront nastavlja sa brojnim događajima i radionicama koje septembar čine još lepšim. Iskoristite lepe dane i uživajte sa najdražima pokraj reke uz neverovatan pogled na Beograd i manifestacije namenjene celoj porodici.

  1. – 12. septembar – „Burgeraj“ festival od 12 do 23 časa
  2. – 12. septembar – Dečiji sajam od 11 do 20 sati
  3. – 12. septembar – Sajam ženskog inovacionog preduzetništva od 11 do 20 sati
  4. septembar – Javni čas joge od 17 do 19 sati
  5. septembar – BrainOBrain radionice od 16 do 20 sati