Novogodišnji i božićni praznici pružaju nam nezaboravne trenutke, obnavljaju porodične tradicije i bude toplinu detinjstva. Ove godine radost je još veća jer čaroliju donosi nova Plazma Zimska sa jedinstvenom aromom cimeta i vanile, ali i kombinacijom cimeta i vanile prelivene mlečnom čokoladom. Taj poseban praznični duh na jednom mestu stvara Zimska Bajka. Svakog radnog dana do 8. januara, u periodu od 12h do 22h, svetlucavi štandovi krasiće šetalište, a specijalno mesto zauzima Plazma zimska kućica koja će doneti pravu novogodišnju idilu.

Povezana vest:  Istraži, prikaži, znanje u 7. Noći istraživača potraži!

Kod ulaza u Savski park, iza „Magičnog lavirinta“, dočekaće vas razigrana Plazma ekipa, spremna da oduševi sladokusce i ponudi različite ukuse. Pored nove Plazma Zimske, najmlađi će uživati u ukusnim Plazma pops-ima, specijalnom Plazma shake-u, a tu su i novogodišnji Plazma paketići, kao i photo booth koji će oživeti vaše praznike. Ova zima nosi poseban sjaj, jer je Plazma dodala još jedan ukras na svojoj jelci, Plazmu od Srca, nov proizvod lansiran u novembru, a koji nas podseća na važnost ljubavi i topline koju delimo sa drugima.

Povezana vest:  Kćerka Bila Gejtsa zagrizla "jabuku" razdora

Pored ukusnih poslastica, Zimska Bajka je mesto nezaboravnih susreta i filmskih čarolija. Vikende će obeležiti projekcije kultnih božićnih filmova, ali i razigrane dečije predstave i šaren muzički repertoar koji će ispuniti želje svakog člana porodice.

U periodu darivanja, ne radi se samo o poklonima umotanim u ukrasni papir, već o nečemu dubljem – darivanju ljubavi, pažnje i razumevanja. Neka ova zima bude posebna za vas –  stvorite nezaboravne trenutke uz ukuse Plazme koji će praznike pretvoriti u pravu zimsku bajku.

Povezana vest:  Mozzart donirao više od milion dinara Kliničkom centru u Nišu za borbu protiv korone

Za više informacija o programu manifestacije Zimska Bajka i Plazma kućici, posetite zvaničnu stranicu.

Foto: Bambi