Croctobar je konačno stigao za sve ljubitelje Crocs obuće! Ovaj mesec je posvećen slavljenju svih Crocs modela koji pomažu pojedincima da iskažu svoju jedinstvenost i im da pruže maksimalnu udobnost dok koračaju ka novim izazovima. Jedinstveni klasični Crocs modeli, praktične papuče i svestrane sandale, dostupni su u različitim modelima, nijansama boja, kombinacijama i motivima – tako da svako može pronaći par u kojem se oseća najbolje i koji je za njega savršen.

Ova godina će se uskoro završiti, pa tim povodom, Crocs želi naglasiti da prilikom kreiranja modela uvek ima na umu svoje korisnike i njihove želje. Kao brend koji predstavlja ljude i radi za ljude, Crocs ovaj mesec posvećuje slavljenju svih svojih jedinstvenih dizajna. Zašto? Zato što se na taj način slavi sva različitost ličnosti na svetu.

Kada pomislite na Crocs, prva misao koja vam padne na pamet je verovatno klasična Crocs obuća s rupama za Jibbitz dodatke i kaišom na peti. Pomišljate na jednostavnu obuću koju obujete I spremni ste da se otisnete u spoljašnji svet. Ali Crocs predstavlja više od toga. Tokom godina ovaj brend je promenio svoju perspektivu tako da uvek prati trenutne trendove i ostvaruje želje kupaca. Crocs je izašao iz svoje zone komfora, iz onoga što zna, i počeo je da stvara. Za vas, vašu porodicu i vaše prijatelje. Na taj način je pokazao da strah ne sme biti granica, sve dok želite postići svoje ciljeve i predstaviti se drugima. Pokazao je da sa Crocs obućom možete predstaviti svoju ličnost na kreativan način koji vama najviše odgovara. Tako svojim različitim linijama i modelima, kao I saradnjom sa drugim brendovima, poput Coca-Cole, Crocs prevazilazi svoje granice. Zato kreira i veliku količinu različitih Jibbitz dodataka sa različitim motivima, tako da svako može personalizovati svoju omiljenu obuću kako želi. Time pruža priliku da kažete ono što želite, da se istaknete i izdvojite iz mase.

Povezana vest:  HEROJI OTVORILI SRPSKU NEDELJU MODE

Crocs će uvek biti tu za vas čineći vas neustrašivim tokom svakodnevice. On će izazvati poverenje i hrabrost i dati vam priliku da sve to začinite pravom dozom smelosti. Pokažite svetu ko ste i zablistajte punim sjajem, gde će Crocs uvek stajati na vašoj strani. Međutim, ako i dalje tražite motivaciju i ne znate kako da kombinujete vašu Kroks obuću, pronađite inspiraciju u različitim stilovima poznatih ličnosti. Dozvolite im da vas inspirišu dok tražite svoj univerzalni stil!

Povezana vest:  Udruženje Živojin Mišić postalo je ponosan partner Global Teacher Prizea

Za kreativne modne inspiracije zapratite Crocs Srbija Instagram Profil.

Crocs obuća je dostupna u Crocs Delta City i Crocs Ušće Shopping Center radnjama.

Crocs uspešna priča:

Crocs obuća  je jedan od najpoznatijih svetskih brendova, toliko da je sam po sebi termin za određenu vrstu obuće u nacionalnim rečnicima. Od svojih početaka u nautici, kada su 2002. godine mornari shvatili magičnu formulu cipele koja ne klizi i ne ostavlja boju, a koja je istovremeno vrlo udobna, čuvene klompe brzo su se masovno proširile širom sveta. Do danas, Crocs je prodao više od 350 miliona pari obuće u više od 90 zemalja širom sveta. Crocs su idealne za celu porodicu, ali ih takođe odlikuje izuzetan kvalitet, jer su napravljene od specijalnog Croslite materijala, koji pruža mekanu udobnost, kao i savršenu higijenu i trajnost. Upravo zbog toga, one se značajno razlikuju od mnogih falsifikata pronađenih gotovo svuda u svetu.

 

Povezana vest:  Slavan Patricija Guči stiže na Serbia Fashion Week