Najatraktivnija gradska četvrt, Belgrade Waterfront, bogatija je za još jednu, 24. stambenu zgradu – BW Eterna.

BW Eterna je smeštena u Park distriktu Belgrade Waterfront-a i u neposrednoj blizini Savske ulice koja će planiranom rekonstrukcijom dobiti potpuno novi izgled –oivičena drvoredom, sa cvetnim žardinjerama i širokim trotoarima postaće jedna od najlepših ulica u gradu. BW Eterna je zgrada sa 223 stambene jedinice na šest standardnih i dva uvučena sprata. Ova zgrada raspolaže stanovima različitih kvadratura i struktura – od jedinica sa jednom do onih sa četiri spavaće sobe. Svi koji su u potrazi za budućim domom ili za sigurnom investicijom mogu načiniti najbolji odabir za sebe i svoju porodicu, ali i dobiti najpovoljnije uslove kupovine, tokom Prodajnog dana u petak, 15. oktobra, kada će BW Eterna biti puštena u prodaju.

Povezana vest:  EMS AD dodelio stipendije studentima

Život u Belgrade Waterfront-u nudi sve na jednom mestu – stanove vrhunskog kvaliteta, odličnu povezanost sa najvažnijim tačkama u gradu, brojne prodavnice, kafiće, restorane, kao i Galeriju, najveći šoping centar u regionu na svega nekoliko minuta šetnje od praga vašeg doma. Upravo zato, ova savremena gradska četvrt pruža savršen balans između privatnog i poslovnog života, omogućavajući vam da uživate u danu i maksimalno iskoristite svoje slobodno vreme.

Povezana vest:  Modna agencija Select obeležava 20 godina rada na 34. Zepter Fashion Selectionu

Kako bi udobnost stanovanja bila na najvišem nivou, stanarima su dostupne brojne usluge koje će im olakšati dan. Kao i ostale zgrade Belgrade Waterfront-a, i BW Eterna ima prostrani lobi sa recepcijom, obezbeđenje i uređeno zajedničko dvorište idealno za opuštanje. Poput najsavremenijih naselja u svetskim metropolama, i Belgrade Waterfront nudi concierge servis, koji će u vaše ime rezervisati prevoz, karte za različite događaje ili zakazati lekarski pregled. Stanari mogu da koriste i prednosti a la carte usluga, poput čuvanja dece, šetnje kućnih ljubimaca ili organizacije događaja.

Povezana vest:  „PORODIČNI SARADNIK" POMAŽE VIŠE OD 50 PORODICA U RIZIKU SRBIJI

Da svoj san pretvorite u stvarnost, na raspolaganju su vam posebno kreirani krediti za Belgrade Waterfront. Najsigurnija investicija u budućnost dostupna je uz mesečnu ratu već od 499 evra, a pozajmicu banke je moguće zatražiti i u ranoj fazi izgradnje zgrade.

Ostvarite svoj san i uživajte u svakom novom danu. Registrujte se na belgradewaterfront.com i zakažite svoj termin za sastanak sa prodajnim savetnikom, koji će vam pomoći da pronađete savršenu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i stilu života.

PHOTO: Luxury Integrated promo