Ako već neko vreme odlažete kupovinu komada koji će zaokružiti vaš stil ove jeseni, sada je pravi trenutak da krenete u šoping, jer vas od 25. do 29. novembra očekuju Black Friday popusti u prodavnicama Fashion Company.

Bilo da vašem garderoberu nedostaje dobar zimski kaput, ili želite na vreme da pripremite kombinacije za predstojeće praznike, u jesenjim kolekcijama luksuznih svetskih brendova Dsquared2, Versace Jeans Couture, Just Cavalli, Luisa Spagnoli i Fedeli, pronaći ćete sve što vam je potrebno.

Povezana vest:  Škole iz regiona postaju Superškole

Popust od 30% na sve, pa i na već sniženo, prava je prilika da dopunite vaš garderober luksuznim klasicima koji će vam trajati godinama, ali i da pronađete prve zimske favorite među Luisa Spagnoli vunenim kaputima ili kožnim čizmama. Za ljubitelje malo glamuroznijeg look-a, tu su i Just Cavali midi haljine sa printom, dok će pristalice opuštenijeg stila uživati u Dsquared2 vunenim modelima haljina.

Povezana vest:  Kim Kardašijan već ima problema u braku?

Donosimo vam komade koji su se izdvojili na našoj šoping listi, a celokupnu ponudu možete istražiti u prodavnicama Fashion Company u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Luisa Spagnoli kaput   Dsquared2 torba  Dsquared2 vunena haljina  Versace Jeans Couture košulja Fedeli kapa   Fedeli šal od kašmira   Just Cavalli muške čizme  Versace Jeans Couture torbica  Luisa Spagnoli kožne čizme    Just Cavalli print haljina

Povezana vest:  Produžena izložba slika "Paja Jovanović/Paul Jovanowitch"