Naša koža sama proizvodi melanin koji joj daje njenu prirodnu boju. Međutim, izlaganje suncu, hormonske promene i starenje kože najčešći su uzroci zbog kojih se melanin ne raspoređuje ravnomerno i kao posledica se pojavljuju tamne fleke tamnije mrlje na našoj koži.

Nakon lansiranja NIVEA Cellular LUMINOUS 630® linije za negu lica koja je mnogim ženama pomogla u borbi protiv neželjenih pigmentacijskih fleka, NIVEA donosi još jedan novitet. Otkrijte NIVEA LUMINOUS630 kremu za ruke koja će vas još jednom uveriti u ovaj revolucionarni tretman protiv pigmentacijskih fleka. Bogata formulacija uključuje inovativni sastojak LUMINOUS 630 koji zajedno s hijaluronskom kiselinom pruža koži vaših ruku dubinsku hidrataciju.

Povezana vest:  Konačno zbogom tamnim flekama od akni!

Za negovane i glatke ruke mladolikog izgleda isprobajte NIVEA LUMINOUS630 kremu za ruke koja smanjuje tamne fleke na koži i pruža intenzivnu negu, a zahvaljujući SPF 15, vaša će koža biti zaštićena od štetnog uticaja UV zraka.

  • Ublažava tanke linije i bore.
  • Smanjuje i sprečava nastajanje tamnih pigmentnih fleka sa vidljivim rezultatima

nakon 4 nedelje

  • Formulacija sa hijaluronskom kiselinom dubinski hidrira kožu.
Povezana vest:  Asocijacija srpskih arhitektonskih praksi obeležila godišnjicu postojanja i najavila partnerstvo na predstojećem, 45. Salonu arhitekture

Dostupno od novembra 2021.

NIVEA LUMINOUS 630® krema za ruke protiv pigmentacijskih fleka 50 ml – preporučena maloprodajna cena 699 RSD.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite: www.nivea.rs