Da li se slažete sa nama da praznici nekada mogu izazvati pravu glavobolju umesto čist užitak?

Možda smo naučili od bake da sve treba sam pripremiti, ali nije li plezir nekada i kupiti određene sitnice? Ili nam socijalni mediji nameću luksuz u kome i ne može baš svako od nas da uživa? Hajmo da olakšamo sebi prazničnu euforiju ili možda sa nešto manje novca napravite nešto što do sada niste uspeli priuštiti? Poklanjamo vam savete kako da ovi praznici budu nezaboravni!

#Praznična trpeza

Zaboravite na 25 različitih jela! Šta je ono u čemu uživate vi, a i vaši ukućani i prijatelji? Sigurni smo da imate čak i zajedničke specijalitete u kojima gurmanski uživate. Neka bude stvar dogovora i preraspodele ko će pripremiti neki od specijaliteta i tako olakšajte jedni drugima. Na kraju, nije li smisao u druženju i pripremanju obroka, a ne opterećivanju i satima provedenih u kuhinji? Ne zaboravite da će svi gledati u trpezu, ali i u dame koje su spremile tu čaroliju.  Stoga budite ponosni kada budete pokazivali trpezu negovanim rukama koje podnose najveći teret. Partner može na kraju dana da vam nežno izmasira ruke hranljivom kremom. PS. Ne zaboravite i njega da uključite u pravljenje specijaliteta, jer muškarci su odlični kuvari, a i tako sexy u kuhinji!

Povezana vest:  „Premium Food Weekend" u Delta Cityju

#Smanjite stres

Poslednji dani decembra znaju biti pravi izazov! Čini vam se nekada da je ceo vaš grad krenuo na isto mesto gde i vi ili da se crveno svetlo pali baš kada vi prilazite semaforu? O, da! Poznat osećaj poslednjih par dana u godini. Kako biste izbegli gužve, trudite se da što više stvari kupujete online. Štedite vreme, a vreme je novac, zar ne?

Na kraju dana spremite toplu kupku i masažu NUXE Čarobnim suvim uljem.

Povezana vest:  TETRA PAK® OSVOJIO PRESTIŽNU WORLDSTAR NAGRADU

 

#Odabir poklona

Imati prijatelje koje dobro poznajete, te šta vole, a šta im nedostaje je istinski dar. A šta onda kada više nemate ideja? Probajte da se igrate „pogodi šta sam ti kupio/la’’. Navedite prijatelju ili partneru 3 stvari koje biste mu potencijalno kupili sa pitanjem „Hajde, pogodi šta sam ti kupila – Omiljenu negu tela, parfem ili kremu?“ Iz odgovora ćete saznati šta je ono čemu bi dali prioritet i šta treba da se nađe u njihovom prazničnom paketiću.

#Pokloni za njuObradovati ženu nije nimalo lak zadatak. Šta ako je ona upravo ona koja na prethodnu igru ne bi znala da se odluči između ponuđenih poklona? Onda je najbolje pokloniti joj nešto što će je zadiviti i ostaviti bez daha. Da udovolji svim njenim čulima. Od glave do pete. Eh, takav je Happy in pink, NUXE praznični set. Za istinsku romantiku u ludoj noći.

Povezana vest:  STEFANEL U BEOGRADU

Cena: 5.525 din.

#Pokloni za njega

Satovi, garderoba… Ponekad i ne baš tako kreativno? Hajde da svom partneru, bratu ili prijatelju pokažemo koliko volimo kada neodoljivo miriše, a uz to neguje svoju kožu? NUXE linija muške nege krije u sebi istinski miris za prave muškarce. Moć aktivnih sastojaka hrasta i graba… Neka vaš izbor bude Višenamenski hidratantni gel za lice. Bićete jako srećni kada uvidite da više ne pozjamljuje vašu kremu da bi blistao kao i vi!

Cena: 2.559 din.

www.sophia.rs

Nadamo se da smo vam barem malo olakšali praznično ludilo i dali  dobre smernice da ovaj decembar bude za pamćenje. Hm, a možda i ideju šta da pišete vašem Deda Mrazu?

NUXE francuska prirodna kozmetika dostupna je u apotekama.

SOPHIA online butik lepote & zdravlja