divna_milovanovic

Divna Milovanović na meti provalnika!
 
Atraktivna voditeljka emisije Gold muzički magazin, Divna Milovanović, nedavno je pretrpela veliki šok kada se našla na meti provalnika. S obzirom na to da je tog dana bila bolesna, prelepa voditeljka je odlučila da ostane kod kuće i nije ni primetila kada je neko ušao i ukrao joj nekolicinu vrednih sitnica, kao i sva dokumenta, novac i ključeve od automobila. Kada je shvatila da je bila žrtva provalnika, osetila je ogroman strah koga i nakon nekoliko dana ne može da se oslobidi.
-Prvo mi je laknulo što osoba koja je ušla u kuću nije ni primetila da nekog ima, ali sam ubrzo osetila užasan strah jer mi nije jasno kako je do toga moglo da dodje, a da ja ne čujem bilo šta, rekla nam je Divna. Najteže mi je palo što su mi ukrali sat koji sam dobila na poklon za punoletstvo i koji mi je puno značio. Od tada se trudim da ni sekund ne ostanem sama, a prvi dan sam provela pod sedativima, završava mlada voditeljka.
Divna je ovaj slučaj prijavila policiji, a ukoliko se u skorije vreme ne oslobodi osećaja nelagodnosti kad ostane sama, planira da poseti psihologa.
Povezana vest:  Gradska vlast apeluje da se za doček ne koristi oružje