neso_buholc_SPENS

VEČE PROFI BOKSA U NOVOM SADU

Momci Balkan boksinga blistali u SPENS-u (FOTO)

 

Nenad Borovčanin odbranio je interim WBO pojas prvaka Evrope u kruzer kategoriji pobedivši, prekidom u somoj rundi Nemca Buholca. Pored Borovčanina u ringu su blistali Mane Marčeta, Milan Piperski i Zvjezdan Vidaković tako da su momci Balkan boksinga imali 100 posto učinkovitosti u novosadskoj hali SPENS.

Povezana vest:  Kličko brani titulu protiv Tompsona

Ipak, hala je bila mala da primi sve zaljubljenike u profi boks tako da je veliki broj poštovalaca profi boksa morao da gleda direktna prenos na B92.

Oko ringa su mogle da se vide lepotice ali i ličnosti iz javnog života, estrade i sporta. Političku elitu predvodili su Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova rRepublike Srbije i Dragan marković – Palma, gradonačelnik jagodine i prvi čovek Jedinstvene Srbije, zatim Nenad Peruničić, Ilija Bozoljac, Ivan Lenđer i mnogi drugi kao i veliki bokserski, bivši, šampioni

Povezana vest:  POSLE OTKAZIVANJA MEČA HRVATSKA – SRBIJA, Hrvatski čelnici vrište, BSS odgovara!

Među konopcima sve je prštalo od raznih bokserskih kombinacija tako da su momci Balkan boksinga imali priliku, koju su iskoristili, da pokažu svu lepotu profi boksa.

Slike sve govore…

PHOTO: ataimages.rs

 

{vsig}NESO_SPENS_2011{/vsig}