Tradicionalna omiljena zimska zabava u centru Beograda, veliko klizalište na Trgu republike, počeće sa radom 8. januara, u okviru manifestacije Beogradska zima.

Klizalište će biti otvoreno za klizače u subotu 08.01. već od  12 časova, a zvanično otvaranje biće istog dana u 18 časova sa bogatim programom na ledu,  uz DJ podršku i animatore.

Radno vreme klizališta biće od 10.00 do 22.00, počevši od 9. januara, a sve izmene i dodatne servisne informacije biće pravovremeno objavljene na  sajtu i društvenim mrežama CEBEF-a . Na ledu će se nalaziti  instruktori klizanja, a biće organizovane i škole klizanja za najmlađe. Preporučeno je nošenje maski, a zbog epidemiološke situacije biće ograničen i broj klizača na ledenoj površini.

Povezana vest:  NOVI KASTING ZA MODELE U DELTA CITYJU

Klizalište na Trgu republike pokriva 2.000 m2 površine i predstavlja jednu od omiljenih aktivnosti Beograđana i posetilaca Beograda tokom zimskih meseci.  Ulaznice za klizanje mogu se nabaviti na samom ulazu  po ceni od 300 dinara, a biće moguće i iznajmljivanje klizaljki (takođe po ceni od 300 dinara).

Na klizalištu će svakoga dana biti organizovane dežurne lekarske ekipe.

Povezana vest:  Lepota ženstvenosti u novoj kolekciji brenda Liu Jo

Foto:  CEBEF promo