Prvi ovogodišnji PORODIČNI VIKEND biće održan u subotu i nedelju 08. i 09. januara u Kombank Dvorani. Mališani će imati prilike da sa  roditeljima ili drugarima uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, a članovi Porodičnog kluba u nižoj ceni karte i besplatnim: kokicama, Malom zabavniku i slatkom poklonu.

Nova filmska ZVEZDA dugoočekivani KLIFORD: VELIKI CRVENI PASNASTAVAK KOMEDIJE IZ 2017. „SING 2″, avantura  ENKANTO MAGIČNI SVET, Marvelov SPAJDERMEN: PUT BEZ POVRATKA ČAROLIJA MESECA povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština.

O FILMU KLIFORD VELIKI CRVENI PAS

Povezana vest:  ​Novi film oskarovca Hamagučija, „Zlo ne postoji” otvara 19. Slobodnu zonu

Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE 

Povezana vest:  Čarli Šin možda u nastavku Plaćenika

REZERVACIJA PREKO
Kombank Dvorana – Repertoar