Trenutno najpopularnija domaća influenserka Dunja Jovanić, zvanično je otvorila KIKO Milano MAKE-UP MARATON, gde je kao prvo zaštitno lice ovog brenda u Srbiji, sa prisutnima podelila savete kako se postiže prirodni glam izgled.

„Volim da izgledam sveže i jednostavno – da koža izgleda prirodno. Često izađem iz kuće samo sa malo tena, maskarom i sređenim obrvama“, rekla je Dunja i dodala da i na drugima najviše voli da vidi ovakav look. „Sviđa mi se kada devojke koriste šminku kako bi naglasile svoju lepotu i crte lica, a ne kako bi se zamaskirale. Znate onaj momenat kada vidite devojku i jednostavno vam je prelepa, a ne znate zašto. Sva je nekako slatka – ne znaš da li se umila ili se zaljubila“, rekla je Dunja kroz osmeh.

Povezana vest:  Hranite se kako želite svakog dana i možete biti zdraviji

Za takav izgled, Dunja preporučuje dobru, ali ne pretešku podlogu, senku u jednoj boji, maskaru i nezaobilazni hajlajter i sjaj za usne.

U priči o omiljenim make-up proizvodima, društvo Dunji Jovanić pravio je naš proslavljeni šminker Dragan Vurdelja, a oboje su se složili da je pored šminke neophodno imati dobru energiju i osmeh na licu, jer onda sve izgleda mnogo bolje.

Povezana vest:  Dragan Vurdelja, ugledni beauty ekspert ostvario saradnju sa DM drogerijama

„Nekada vidite devojke sa dve različite obrve ili dva različita ajlajnera, ali kada se nasmeju, to se manje vidi“, rekao je Vurdelja i dodao da je nova KIKO Milano A Holiday Fable kolekcija baš po njegovoj meri, jer svi proizvodi poseduju pravu dozu sjaja, pogotovo u vreme proslava i praznika. „Volim kada make-up sija, nekako podiže raspoloženje i meni i osobi koju šminkam. Za svakodnevni izgled, pod tim podrazumevam fino presijavanje usana, tena i senki, bez teških pigmenata i neprirodnih nijansi“, zaključio je on.

Povezana vest:  ODGOVORNO NA SUNCU UZ EUCERIN I EUROMEDIK : Besplatni dermoskopski pregledi mladeža

KIKO Milano MAKE-UP MARATON traje tokom celog vikenda u šoping centru Galerija, a u subotu, 25. decembra od 17h, vas na make-up štandu očekuju glumica Tamara Dragičević i celebrity šminkerka Nena Ilić, dok je nedelja od 16h rezervisana za glumicu Olju Lević i šminkera Milana Bauranova.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images