Željko Samardžić održao je veličanstven koncert 24. decembra 2021. u prepunoj velikoj sali Kombank dvorane. Publika je horski pevala sve njegove pesme, od prvih minuta koncerta koji je trajao dva i po sata.

Dan pred koncert Željko je objavio na svom You Tube kanalu novi spot i pesmu „Oprosti ako tražim previše“ koju je premijerno izveo uživo upravo na ovom koncertu.  Ovaj muzički spektakl organizovao je Centar beogradskih festivala – CEBEF.

Povezana vest:  Legendarni Motörhead – još jedan headliner INmusic festivala

Željko Samardžić je do sada snimio 19 albuma u izdanju renomiranih diskografskih kuća sa tiražom od preko 3 miliona prodatih primeraka, što ga svrstava u kategoriju visoko tiražnih pevača.

Željko Samardžić od 1996.godine održava svoje solističke koncerte širom regiona, a posebno treba izdvojiti mnogobrojne koncerte u Beogradu (Sava centar i Beogradska arena), zatim u Sarajevu (u Skenderiji i olimpijskoj dvorani Zetra), Zeničkoj Areni, Skopskoj VIP areni Boris Trajkovski, Zagrebačkoj Areni, Splitskoj Spaladium Areni, Ljubljanskim Križankama, a treba pomenuti  i nastupe u rodnom Mostaru, zatim u Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Osijeku… Pored prostora bivše Jugoslavije održavao je turneje po Evropi, Americi, Kanadi i Australiji.

Povezana vest:  Katy Perry počela rad na novom albumu

 Foto: Mateja Stanisavljević/ATA images