Poznati bokser Veljko Ražnatović otkrio je da je drugog januara na Zlatibor Boxing Night-u, spreman da udje u ring sa bilo kim, jer sebi ne vidi konkurenciju. U ekskluzivnom intervjuu za emisiju Direkt, kaže da nema dilemu o tome da li je najbolji bokser svoje kategorije.

„Nažalost od nekih 15ak boksera koje smo kontaktirali, još uvek nijedan nije prihvatio borbu sa mnom. To je sada zadatak mojih menadžera da se time pozabave, moje je samo da izadjem i odboksujem“, rekao je Ražnatović i dodaje da je spreman za svakog ko sme u šest rundi da boksuje sa njim.

Povezana vest:  TEKVONDO, Tijana Bogdanović prvakinja Evrope

Na pitanje ko mu pomaže da poboljša svoju formu za emisiju DIREKT otkriva da mu u fizičkim pripremama pomaže trener Zoran Bačulov za kojeg ima samo reči hvale.

Profesionalni bokser Veljko Ražnatović govorio je i o tome kako je počeo da trenira, šta su mu bili izazovi, koliko vremena posvećuje treningu, šta misli o MMA borcima i kik bokserima, ali i o planovima za 2022. godinu.

Povezana vest:  Luka Popović: Od 40 boksera, samo Rus je pristao na meč s Veljkom!

Ekskluzivan intervju sa Veljkom Ražnatovićem, možete pogledati narednih dana na Arena Fight kanalu, dok ćete sve ostale informacije, intervjue i druge zanimljivosti iz borilačkih sportova, moći ćete da pronađete na svim platformama Mega promotion System-a.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images