academmy_flajerACADEMMMY – počeli prvi kursevi

 

ACADEMMMY – akademija za frizere i šminkere koju su nedavno otvorili naši poznati šminkeri Nataša Maljević i Marko Nikolić zajedno sa frizerom Milanom Sarićem, prethodna dva vikenda organizovala je prve prijemne ispite i prvi polzanici od juče imaju redovne kurseve.

Napravljene su male grupe od po šestoro polaznika, kako bi se svakome posvetilo dovoljno vremena. U saradnji sa L’Oréal Paris i L’Oréal Professionnel predavanja će držati  osnivači Nataša Maljević, Marko Nikolić i Milan Sarić, ali i  neki drugi stučnjaci, pre svega dermatolozi. Najavljeni su i  predavači iz inostranstva.

Povezana vest:  IKEA istraživanje o podeli kućnih poslova tokom pandemije

Prijemni ispiti će se organizovati svake druge nedelje.

Edukativni program akademije podrazumeva kurseve u trajanju od 3, 6 i 11 meseci za sve polaznike, uključujući i kratke individualne kurseve. Kursevi od 3 meseca podrazumevaju 50 sati nastave i praksu, dok kursevi od 6 i 11 meseci imaju u programu stručnu edukaciju za masku i specijalne efekte.

Kratki individualni kursevi traju 10 dana, i za sada su to kursevi za dame koje žele da nauče da se same lepo našminkaju.

Povezana vest:  Srdačan stisak negovane ruke uvek šalje dobru poruku

Po završenom kursu akademija izdaje sertifikat priznat od strane Udruženja frizera i kozmetičara Srbije, a najboljim studentima obezbeđuju se radna mesta na televizijama, kao I na samoj Akademiji.

Academmmy (www.academmmy.rs) se nalazi u prostorijama centra Takovo u Takovskoj 45a, u prelepo uređenom prostoru od 250 m2