Senzualne usne jedan su od simbola ženstvenosti, u tome će se složiti i muškarci i žene, zar ne?  Klasični ruževi ih isušuju i žene zato često posežu za različitim proizvodima kako bi im usne bile meke i nežne.

Današnji svet jako brzo funkcioniše i tera nas na kompromise, ali između intenzivne nege i lepih usana žene ne žele birati.

Upravo zato Labello donosi idealno praktično rešenje za negovane usne koje će privući poglede gde god se nalazili! Ubacite nove Labello Caring Beauty 2u1 balzame za usne u kozmetičku torbicu i budite bezbrižni ceo dan, jer vam donose dve osvežavajuće boje i besprekornu negu usana.

Povezana vest:  Tangerosi okupirali centar Beograda

Upoznajte njihovu posebno razvijenu formulu bez mineralnih ulja koju čine sastojci 98 % prirodnog porekla sa ši puterom, organskim bademovim uljem, vitaminom E i laganim cvetnim mirisom.

Labello Caring Beauty 2u1 balzami za usne najbolja su kombinacija koja vašim usnama daje neodoljivu boju i istovremeno pruža intenzivnu negu. Za suptilnu boju, nanošenje jednog sloja je dovoljno. Ako želite intenzivniju nijansu, nanesite dva ili tri sloja i zablistajte u svakoj prilici!

Povezana vest:  Još SAMO par dana do kraja prijava za ,,Kad porastem biću…” program!

 

Labello Caring Beauty 2u1 Nude balzam za usne nežno i elegantno naglašava usne. Prirodna boja idealna je za svakodnevni make-up ili brzinsko osveženje tokom dana. Dizajniran je da stane u svaki džep i uvek vam bude pri ruci.

 

Labello Caring Beauty 2u1 Pink balzam za usne osvežavajućom i razigranom roze bojom donosi duh proleća i popraviće vam raspoloženje već nakon prvog nanošenja.

Povezana vest:  Modni „Katapult" u bojama jeseni u Delta Cityju

 

Labello Caring Beauty 2u1 balzami za usne dostupni su od marta 2022.

Labello Caring Beauty 2u1 Nude balzam za usne, 5.50 ml preporučena mpc 327,53 rsd

Labello Caring Beauty 2u1 Pink balzam za usne, 5.50 ml preporučena mpc 327,53 rsd

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite www.nivea.rs

* Sve odluke o maloprodajnim cenama spadaju u isključivu nadležnost prodavca.