Za sve koji vole kafu, a i poklone, Barcaffe proglašava april – mesecom „Barcaffe matematike“, u kom je 3=5.

Nastale kao rezultat vrhunskog kvaliteta i ljubavi prema kafi, Barcaffe Perfetto kapsule namenjene su svim ljubiteljima zavodljivog i punog ukusa, koji ne mogu da zamisle dan bez uživanja u kafi.

Za sve njih, uz poruku “na samo klik od vas”, Barcaffe je spremio prolećno darivanje – 50 kapsula za isto toliko šoljica uživanja, po ceni od 30.

Povezana vest:  Održan drugi Samit žena lidera na Belom dvoru: ŽENE MENJAJU SVET

U okviru specijalne online ponude, možete odabrati jedan od tri ukusa, kompatibilna sa Nespresso aparatima: Barcaffe Espresso ili jedan od Single Origin ukusa – Etiopija ili  Brazil. Koji god ukus da odaberete, nećete pogrešiti i sigurno je da vas nijedan neće ostaviti ravnodušnim.

Barcaffe kapsule omogućiće vam da za tili čas pripremite i poslužite sebi i svojim prijateljima espreso, tako punog ukusa i fantastične teksture, da ćete ih teško ubediti da niste neko vreme radili kao barista.

Povezana vest:  „Zdravo dete" i Dr Feelgood u Delta Cityju predstavljaju: Pet vežbi za dobro jutro

Barcaffe poziva sve prave ljubitelje espressa na uživanje u kafi punog ukusa i fantastične teksture, uz prolećnu „Barcaffe matematiku“ koja se ne uči, već se u njoj uživa.