Uoči sportskih događaja kojima se radujemo i koje već dugo iščekujemo, Glovo je pripremio specijalnu akciju za koju ćete navijati iz sveg srca!  Za sve korisnike iz Beograda koji pomno prate UEFA Ligu Evrope (18. maja), Evropsku konferencijsku ligu (25. maja) i Fajnal-for Evrolige (19-21. maja) – Glovo je kreirao posebnu aktivaciju „Dani sporta“ koja će biti aktivna u periodu između 16. i 29. maja 2022. godine.

Povezana vest:  MORITZ EIS POKRENUO SLADOLEDNU REVOLUCIJU U BEOGRADU

Šta to znači za strastvene ljubitelje sporta i druženja uz isti?

To znači da je vaše samo da navijate u krugu svojih prijatelja i porodice a Glovo će se pobrinuti za sve ostalo što vam je potrebno!  Ukoliko želite pravu gozbu za vreme omiljenih sportskih događaja, a korisnik ste Visa kartice – jednostavno odaberite jedan od ponuđenih restorana, naručite, platite svojom Visa karticom, uživajte a zatim sledeći dan dobijate promo kod od 300 dinara za svoju narednu porudžbinu!

Povezana vest:  Kraljevsкi par Srbije na sahrani Kraljice Elizabete II

Takođe, ako naručite dostavu iz pojedinih restorana, na poklon vam stiže i pakovanje legendarnih Wrigley’s žvaka.  Vaše društvo i vi ipak preferirate tradicionalne grickalice uz navijanje?  Glovo je mislio i na vas!  Specijalna Mogyi prodavnica vaših omiljenih grickalica, kao i Pića&Grickalice balončić iz koga vaša dostava stiže u roku od 20 minuta – pobrinuće se da vam tokom utakmica ne ponestane „goriva“ za strasno i glasno navijanje!

Povezana vest:  DRUGO VEČE 36. PERWOLL FASHION WEEKA

Jer, znate i sami:

Glovo je uvek tu da se pobrine da dobijete sve što poželite i to u udobnosti vašeg doma!

Vi zamislite, mi ostvarujemo i uz to nagrađujemo!