Za sve ljubitelje šminke, must-have za leto su šarene boje koje mogu da izdrže letnje vrućine. I ovog puta kompanija AVON je tu da predstavi upravo takav proizvod – Glimmerstick krejon za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, sa više pigmenata i bez razmazivanja.

Glimmerstick ističe oči na klasičan način i lako se koristi – dovoljno je iscrtati krejon duž linije trepavica od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu oka ili na bilo koji drugi jedinstven način. Unapređena formula sa vitaminom E i uljem semena šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasičan, kremast krejon obogaćen vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Krejon ne zahteva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.

Povezana vest:  Svetski talenti na Beogradskoj nedelji mode

Ovaj krejon možeš pronaći u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije makeup stilove, moćan izgled i kreativnu slobodu. Kreiraj trendi makeup look sa više nijansi i boljom formulom! Proveri zašto je AVON u poslednje tri godine dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode!

Sve nijanse Glimmerstick krejona dostupne su po ceni od 329 dinara u AVON brošuri od 1. juna, kao i na sajtu www.avon.rs.

Povezana vest:  KIDS` CHOICE AWARDS 2012, Selena Gomez najdraža TV glumica treću godinu zaredom!

Od sada Avon proizvode možeš da poručiš online i stići će ti direktno na adresu!