rilikom izbora novog modela kupaćeg kostima gotovo da ne možemo izbeći različite uzorke, jer leto je vreme kad želimo više boje i živosti. Stoga neka nas svaka nova kolekcija iznenađuje svežim, letnjim printovima i neka nam ostavi dovoljno mogućnosti da izaberemo  najbolji model za sebe. Kako ga izbrati? Razmislite želite li pre svega privlačan, moderan uzorak ili je on namenjen i vizualnoj korekciji linije. Mogućnosti su različite!

 

Povezana vest:  "Tesla dan" širom Srbije

Slikarsko platno

Za vas koji želite biti u trendu. Pored zapaženog printa, osvajaju i zanimljivi krojevi – neke možete nositi čak sa obe strane (druga strana je jednobojna) i tako jednim Lisca kupaćim kostimom dobiti više unikatnih kombinacija. Apstraktno, ženstveno i moderno.

 

Savremeni mornari

Letnja konstanta, koju ne možemo izbeći, svakako jesu mornarski motivi. A možete izabrati modnu varijantu koja se zanimljivom igrom pruga i nekim detaljima pobrine za vizualno preoblikovanje linije. Uz to, naravno, ne zaboravite na letnje Lisca haljine za plažu ili večernju šetnju.

Povezana vest:  Naomi svedok u procesu protiv bivšeg lidera Liberije

Bezvremeno i korektivno

Trend nizanja dopunjujućih ili kontrastnih obojenih ploča ostaje večan bez obzira na sezonu i generacije. Tražite li modele koji osiguravaju potporu i kod većih veličina, sigurno će vas osvojiti ova sveža, a minimalistička varijanta. I zato što su pruge na Lisca modelima postavljene tako da vizualno preoblikuju liiju. Na primer, suze struk ili pogled preusmere sa bokova na grudi.


Tropske obline

Povezana vest:  Predstavljanje nove kolekcije brenda Volim Sijetl

Ukoliko nemamo »idealnu« liniju, čitaj veličinu 38, najčešće biramo nevidljive i klasične kupaće. I obline možemo »upakovati« u zanimljive i nestandardne kreacije i tako naglasiti ženstvenost, a pritom ostati elegantne. Pokušajte sa svežim, apstraktnim Lisca tropskim uzorcima i modernim, nešto smelijim krojevima, koji još uvek osiguravaju udobnost i idealnu potporu za vašu veličinu.