BAM_PR_shot

Vreme za blistavi osmeh koji oduzima dah

BAM/IPANA/CREST je lansirao novu Blend-a-med pastu za zube 3D White Fresh za sve party devojke. Nova pasta za zube obećava i do 6 puta duži osećaj svežine, kao i blistave zube, što će omogućiti da svojim osmehom oduzimate dah. 3D White Fresh, svojim neverovatnim rezultatima, postaje oružje svake žene za postizanje osmeha iz snova.

Urednici lepote potvrđuju da se na lepom i blistavom osmehu zaustavlja svaki pogled i da on daje dodatno samopouzdanje u svim situacijama. Baš kao što će izuzetni komadi odeće učiniti da izgledate zadivljujuće i da se tako i osećate, isto će učiniti i osmeh. Sa 3D White Fresh pastom za zube vaši blistavi zubi i sočne usne staviće vas u centar pažnje i istaći će vaš stil.

Povezana vest:  Arena No. 1 Urban Fest u Delta Cityju

Blistavi osmeh i svež dah su dva najvažnija faktora za prvi utisak. Ljudi primete prvo osmeh kada se upoznaju, tako da morate biti sigurni da vaši zubi odlično izgledaju. „Upotreba 3D White Fresh paste i četkice za zube su savršeno tajno oružje za blistav osmeh, koji će svi primetiti, kao i svež dah, koji će vas staviti u centar pažnje i omogućiti vam da budete primećeni“, smatra stomatolog poznatih ličnosti dr. Tschackert.

Povezana vest:  Osvoji Grand Freeze Irish Cream poklon-paket

Nova 3D White Fresh pasta za zube je kreirana da omogući blistavost i svežinu tako da ćete uvek morći da se smejete. Revolucionarna Hydra-Fresh™ tehnologija i čestice za izbeljivanje efikasno deluju na zube, jezik i površinu desni omogućavajući do 6 puta duži osećaj svežine i blistavije zube. Pasta za zube sadrži zrnca silicijuma koja omogućavaju razgradnju mrlja i poliranje povrišine zuba. Takođe sadrži i sastojke koji sprečavaju pojavljivanje novih mrlja. Nijedan tretman za lepotu zuba ne bi bio potpun bez paste za zube i četkice za zube. Oral-B 3D White Fresh četkica za zube kupastog oblika omogućava efikasno uklanjanje mrlja sa zuba. Dizajnirani deo za jezik redovnom upotrebom osvežava dah, efikasno uklanja plak i masira desni.

Povezana vest:  Šta je to omnivorna ishrana?

3D White Fresh pasta za zube je dostupna u dve varijante: Extreme Mint Kiss i Cool Water.