dusan_svilar-pilsplus_zurkaU prepunom beogradskom klubu Cinema predstavljena nova PilsPlus boca

 

U veseloj atmosferi popularnog beogradskog kluba Cinema, predstavljena je nova boca PilsPlus piva. Ovim je pivo PilsPlus, uz prisustvo velikog broja poznatih ličnosti, među kojima su bili i Goca Tržan, Marina Perazić, Zeka Milioner, Slavko Beleslin, Voja Nedeljković, Branka Nevestić, Vlada Stanojević i Bojana Ordinačev, i muziku za koju su bili zaduženi Tijana Dapčević i Dušan Svilar, predstavio tržištu potpuno novu zelenu bocu jedinstvenog dizajna.

Povezana vest:  Besplatne šetnje u okviru BINA 2019 programa

Uz sjajnu muziku, i program koji je vodio najpopularniji voditelj – Ivan Ivanović, prisutni su uživali u provereno dobrom PilsPlus pivu.

tijana_dapcevic_pilsplus_zurkaNova PilsPlus boca detaljima svog dizajna podseća na tradiciju i posvećenost kvalitetu koji počinju davne 1895. godine. Istovremeno, svojim modernim unikatnim oblikom PilsPlus boca odražava moderne trendove u dizajnu ambalaže. Na ovaj način, provereni kvalitet PilsPlus piva upotpunjen je i vrhunskim pakovanjem. Za dizajn nove PilsPlus boce pobrinuo se najnagrađivaniji grafički dizajner sa ovih prostora – Slavimir Stojanović.

Povezana vest:  Monument za sva vremena!

-Prva i najvažnija odluka pri osavremenjivanju identiteta PilsPlus piva, je promena boje boce iz postojeće braon, u novu, zelenu boju. Pri dizajniranju nove boce za PilsPlus vodili smo se idejom podizanja nivoa svesti o tradiciji, pouzdanom kvalitetu i pojačanom karakteru muškosti. Otuda stabilan, konkretan i na dodir pouzdan osećaj nove PilsPlus boce. Pored novih detalja, urađenim u tehnici reljefa, takođe smo redizajnirali i etiketu koja, svojim vizuelnim bogatstvom i tehnikom štampe, prati novi dizajn boce. Ukupni utisak je da imamo savremen, ali tradicionalano bogat novi PilsPlus identitet – reči su kojima Slavimir Stojanović kreativni direktor agencije Communis, opisuje novi dizajn.

Povezana vest:  POSTAVKA O ZNAČAJU UBLAŽAVANJA KLIMATSKIH PROMENA U NOVOM SADU

PilsPlus potiče iz Zaječarske pivare koja od 1895. godine gradi i neguje kvalitet u proizvodnji piva. Zaječarska pivara od 2008. godine posluje u sastavu Ujedinjenih srpskih pivara, članice Heineken grupe.