Nakon nekoliko godina pauze modno poslepodne u Portorožu opet je održano. Na tradicionalnom susretu poslovnih partnera iz više od 20 zemalja u Grand hotelu Bernardin predstavljeni su modni trendovi koji će nas oduševljavati iduće godine. Raznoliku kolekciju dizajnirale su, pod vodstvom kreativne direktorke Maje Ratajc i direktorke razvoja Janje Seničar Tratar, modne dizajnerke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič i Sofija Urumović.

Povezana vest:  Beč: novi strujni impuls ublažava bol

Kolekcija kupaćih kostima i ovaj put donosi osvežen modni miks cvetnih uzoraka, animalnih printeva i jednobojnih varijanti za plažu. Kolekcija kupaćih kostima Lisca za leto 2023. je jedinstvena, smela i unikatna; podstiče nas da zavirimo u sebe te da se i na plaži usudimo izraziti svoju bit – bila ona sirovo divlja ili harmonično pročišćena.

Povezana vest:  Počinje treći Divac Ideja Forum

Kolekcija donjeg veša narednog leta će nas oduševljavati nežnošću i romantikom. Naravno, neće moći bez profinjenih detalja – bili to prevezivanje, prozirnost ili raskošan vez. Raznolikim izborom kako svežih eye-catchera tako i onih udobnih, proverenih modela, za kojima uvek iznova posežemo – ali u novim varijantama koje donose modnu svežinu i uspostavljaju ravnotežu između snažnih, energičnih boja, trendi dvobojnih naglasaka i nežnih pastelnih nijansi.

Povezana vest:  Danijel Radklif od februara na Brodveju

Ovogodišnja modna revija nije samo predstavila svežu kolekciju za proleće i leto 2023., nego nas je i podstakla da izađemo iz okvira, oslušnemo sebe i promenimo svet – pa makar samo onaj oko nas. Moda je namenjena svim građama, sa više ili manje oblina, o čemu je svedočio i izbor devojaka koje su prošetale modnom pistom.