Šesta sezona programa za osnaživanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, počeće 20. jula, vebinarom na vrlo aktuelnu temu – kako se izboriti sa stresom i anksioznošću u svakodnevnom i poslovnom životu. Na vebinaru pod nazivom “Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa” sa mladima će svoje savete na ovu temu deliti Vesna Kostić, osnivačica Mindfulness centra Beograd i Teodora Miljković, komunikacijska ekspertkinja i preduzetnica, na Instagramu poznatija kao laylareiko.

Vebinar je otvoren za sve zainteresovane mlade koji imaju do 30 godina, uz obaveznu registraciju na  sledećem linku.

Povezana vest:  Jednostavno i brzo plaćanje računa na OMV benzinskim stanicama

Šestu godinu za redom realizujemo naš program osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima. Znamo da se mladi suočavaju sa promenljivim tržištem rada, ali i da su poslednje dve godine bile posebno izazovne, zbog svih globalnih dešavanja. Zato novu sezonu našeg programa počinjemo ovom važnom i aktuelnom temom – kako se izboriti sa stresom, kroz koju će nas voditi dve izuzetne predavačice. Verujem da će mladi, iako privremeno odmaraju od školskih i drugih obaveza, naći vreme za ovu edukaciju i steći vrlo važnu veštinu, da na pravi način upravljaju stresom”, poručila je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Povezana vest:  Počinje centralni program Dani Vajferta

Kroz program Coca-Cola podrška mladima kompanija Coca-Cola HBC Srbija osnažuje mlade znanjima i veštinama, kako bi lakše došli do zaposlenja ili pokrenuli sopstveni biznis. U prethodnih pet godina na ovaj način osnaženo je više od 9.000 mladih.

I ove godine, učesnike očekuje jedinstveni program sa brojnim predavanjima, treninzima i radionicama, tokom kojih će svoja profesionalna iskustva i praktična znanja sa njima deliti vrhunski predavači iz različitih oblasti.

Povezana vest:  Tajna aromatičnog ukusa: Dr. Oetker Cimet šećer i Rum šećer

Predavanja i brojni materijali iz prethodnih ciklusa ovog programa dostupni su na sajtu https://coca-colapodrskamladima.com/, gde im mladi mogu pristupiti potpuno besplatno.