Lilly Drogerie su za svoje verne potrošače pripremile još jedno iznenađenje! Popust do čak 30 odsto na sve proizvode za negu kose i to u periodu od 08. do 21. avgusta. U sezoni odmora, kao i kada se vratimo sa mora gde je kosa bila izložena suncu i slanoj vodi, nega kose je primarna stvar. Zato je dobra vest što u asortimanu Lilly drogerie možete naći veliki izbor proizvoda za negu kose za sve članove porodice.

Povezana vest:  Prom Queen -Jedinstveni modni događaj fokusiran na pomoć maturantima i apsolventima

Početak akcije popusta obeležen je događajem u TC Galerija u prisustvu brojnih influensera i poznatih ličnosti. Na koji način neguje i stilizuje kosu tokom cele godine otkrila je naša glumica Bojana Ordinačev, a trikove za brzo i lako pravljenje različitih frizura podelio je poznati frizer Mister X. Pored toga, svi zainteresovani posetioci imali su priliku da čuju korisne savete i na Lilly zidu osvoje neku od vrednih nagrada.

Povezana vest:  Prva svetska modna revija tašni napravljenih od knjiga

Za fenomenalnu atmosferu na događaju bila je zadužena DJ Tatjana, a gosti događaja uživali su u letnjem osveženju – bezalkoholnim koktelima, koje je posebno za ovu priliku pripremao koktel majstor.