Roma Company u svojoj tradicionalnoj akciji ‚‚Ko kreči, kuću leči“ poziva stambene zajednice da se do 1. septembra prijave na konkurs za uređenje ulaza i hodnika stambenih zgrada.

Beograd, 15. avgust 2022 – Sa ciljem da pomogne, inspiriše i osnaži duh zajednice u kojoj posluje Roma Company, tradicionalno i ove godine objavila je konkurs za subvenciju od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji grada Beograda. Do 1. septembra, Upravnici zgrada, predstavnici stanara ili profesionalni upravnici, mogu da konkurišu putem zvanične internet stranice Roma Company – https://roma.rs/subvencije.

Povezana vest:  Trkači osvajaju ulice Beograda, uskoro počinje #BOOSTBELGRADE

Konkurs će biti otvoren još dve nedelje, a već od 15. septembra počinje sređivanje hodnika i ulaza stambenih zajednica, čiji će stanari moći da uživaju u sređenim i prijatnim ulazima.

Zajednička akcija Roma Company i građana Beograda već četiri godine unazad pokazuje izvanredne rezultate. Kao i prethodnih godina, u želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koji se budu prijavili za subvenciju, dobiće na poklon i lojalti karticu „MOJA ZGRADA“, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma Company i za materijal za uređenje svojih domova.

Povezana vest:  Upoznaj svet oko nas na predstojećem Festivalu nauke