pogled na halu

Tri nedelje do 8. CAMPINA PUDDIS Dečijeg sajama

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da za samo tri nedelje počinje najlepša manifestacija namenjena deci i roditeljima. CAMPINA PUDDIS Dečiji sajam, osmi po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 14. do 16. oktobra.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma će moći da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i penjanje po veštačkoj steni, zatim ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, a od prošlog sajma, kada je prvi put organizovan i kulinarski kutak, mnogi od njih su želeli da se oprobaju i u pravljenju raznih vrsta jela i kolača.

Povezana vest:  Donacija interaktivne učionice ŠOSO ,,Anton Skala” u Staroj Pazovi

Naravno, po tradiciji posetioce pored besplatnog ulaza na osmi Campina Puddis dečiji sajam i sajam za bebe očekuju nagradne igre, poput trke u džakovima u organizaciji generalnog sponzora i atraktivnog Nestle plesa beba na sportskom terenu. Očekujemo da će Campina Puddis fer plej fudbalska liga i ovoga puta privući dosta mališana koji već treniraju ovaj sport.

Povezana vest:  Boldvinova imitacija Trampa izostala u kultnoj emisiji, ali zato je bio Putin

Pored generalnog sponzora Campina Puddis, mališane će svojim programom i ponudom oduševiti i ostali sponzori manifestacije Frikom, Bekutan, Pošta i Lavirint.

I ovaj osmi Campina Puddis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda i Ministarstvo omladine i sporta, a organizatori  pripremaju očekivano odličnu zabavu svima koji već tradicionalno u velikom broju posećuju ovu manifestaciju.