Sada, više nego ikada ranije, vrhunski sportisti, ali i rekreativci zaljubljeni u fitnes i wellness, svoj trening mogu premestiti izvan četiri zida teretane. Reebok je lansirao najnoviji model svoje nagrađivane patike, Nano X2 Adventure, dizajniranu da vam pored funkcionalne i elegantne podrške za trening omogući veću izdržljivost i zaštitu. Uz potpuno novi izgled gornjišta sa akcentom na unapređene materijale, spremne su da izdrže još intenzivniju jačinu treninga na otvorenom.

Povezana vest:  Proglašeni pobednici takmičenja ASTRA Talent 2015

Nakon Nano X2, patike za trening koja se prvi put pojavila početkom ove godine, Nano X2 Adventure je druga iteracija u okviru istoimene franšize. Ova linija, inspirisana vežbanjem na otvorenom, je posebno razvijena da izdrži prirodne specifičnosti različitih vrsta terena, kao i da ispuni sve zahteve sportista i treninga izvan teretane.

Kao i do sada, performanse su uvek na prvom mestu. Stoga, nova patika donosi niz unapređenih karakteristika, među kojima se izdvajaju: otporno najlonsko gornjište koje nudi poboljšanu zaštitu i prozračnost, Screen Prints i reflektujući materijali inspirisani prirodom i aktivnim stilom života, Floatride energetska pena koja pruža dodatnu potporu u prednjem delu stopala i ojačanim đonom, dizajniranim da pospeši trakciju i izdržljivost na otvorenom.

Povezana vest:  Direktorka RFZO: Po prvi put omogućeno lečenje 13 obolelih od cističe fibroze najsavremenijom terapijom

Od kraja avgusta, Nano X2 Adventure će biti dostupan u dva različita kolorita u muškim i ženskim veličinama na Reebok.com i u odabranim Sport Vision i Intersposrt radnjama, kao i na njihovim online prodavnicama, sportvision.rs/corner-reebok i intersport.rs/brendovi/reebok. Za više informacija posetite Reebok.com/Nano.