Nakon što je prošlogodišnje takmičenje u šminkanju oborilo sve rekorde gledanosti, kompanija dm drogerie markt sinoć je organizovala još jedan nezaboravni šou program na webu. U finalu dm makeup awards mladi neafirmisani šminkeri pokazali su svoj talenat pred više hiljada gledalaca, a umeće sedam najboljih podržala su dobro poznata lica domaće javne scene i čuveni makeup artisti.

Pobedu u ovom spektakularnom finalu koje je iste večeri zabeležilo skoro 29.000 pregleda odnela je Đina Ranđelović iz Pirota, koja se takmičila uz mentorstvo Sofije Grijak i predstavila brend wet n wild. Zahvaljujući glasovima publike i nezaobilaznog specijalnog žirija, koji su činili glumica Tamara Dragičević, influenserka Lea Stanković i poznati fotograf Dušan Petrović, ona je odnela titulu nove dm makeup zvezde.

Povezana vest:  adidas StellaSport: nova kolekcija za aktivne devojke

Radmila Raca Đorđević iz Kraljeva osvojila je drugo mesto uz podršku mentorke Snežane Karović i brenda Bourjois, dok je treće mesto pripalo Nataši Babić iz Pančeva koja se takmičila u bojama L’Oréal-a, a njen mentor bio je Marko Nikolić.

Za nezaboravnu atmosferu ove večeri goste i gledaoce preko web-a, bile su zadužene Marija Kilibarda i Anđelka Prpić, a ništa manje raspoloženi nisu bili ni najpoznatiiji šminkeri u Srbiji koji su pružali podršku svojim takmičarkama –  Aleksandar Đikić, Marko Nikolić, Srđan Petković, Nena Ilić, Sofija Grijak, Snežana Karović i Jovana Arsić, doprinoseći da finalno veče bude posebno zanimljivo.

Povezana vest:  Saznajte svoju tajnu uspeha 15. decembra u Beogradu

„Kao trendseter u industriji lepote, nastojimo da svake godine pomerimo granice i verujem da smo i ovoga puta uspeli u tome. Drogerijski lanac dm drogerie markt dao je i ove godine priliku novim nadama u svetu profesionalnog šminkanja da predstave svoj talenat najširoj javnosti. Sve devojke su pokazale izvanredne veštine i samim tim ovo finale učinile još uzbudljivijim. Naš makeup događaj namenjen je naravno i publici, te verujemo da smo pokrenuli i brojne dame kraj web ekrana da u našim izdanjima pronađu inspiraciju, da se zabave uz naše saradnike i čuju brojne korisne savete od domaćih makeup artista i javnih ličnosti koje smo ugostili u dm studiju. Ponosni smo što smo našoj zajednici priredili jedinstveni događaj i sa nestrpljenjem čekamo sledeću godinu kada ćemo, verujemo, ponovo pomeriti granice“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka marketinga i komunikacija dm Srbija i Severna Makedonija.

Povezana vest:  Farmasi mat karmini okupili žene iz bivše Jugoslavije

U prvom krugu ovog jedinstvenog takmičenja na našim prostorima pristiglo je više od 260 prijava, a svaka od sedam devojaka koje su došle do finalnog dela je, pod okriljem svog mentora, predstavljala sedam makeup brendova L’Oréal, Maybelline, Max Factor, wet n wild, Bourjois, Auru i alverde.

Ukoliko niste imali priliku da finale takmičenja ispratite uživo, snimak ove glamurozne večeri dostupan je na web platformi dm makeup awards.