uniqa_decji_sajamPočinje druga UNIQA-tna čarolija

 

Na 6. dečijem sajmu, koji će se održati u hali 3 Beogradskog sajma od 8. do 10. oktobra sva deca koja posete ovu manifestaciju će imati priliku da svojim kreativnim idejama učestvuju na drugoj UNIQA-tnoj čaroliji. Ovogodišnji sajam će biti samo početak tromesečne humanitarne akcije UNIQA osiguranja, koja će se nastaviti u decembru prodajom svih dečijih radova koji budu učestvovali u UNIQA-tnoj čaroliji. Sav prikupljen novac od ovogodišnje UNIQA-tne čarolije biće namenjen deci iz Prihvatilišta. UNIQA osiguranje ovom akcijom ispunjava obećanje dato prošle godine, a to je da će UNIQA-tna čarolija postati tradicionalna.

Povezana vest:  Humana Anastasija šarmirala goste kluba "Koketa"

 

Na štandu UNIQA osiguranja, koje je zvanično osiguranje 6. Dečijeg sajma, biće oformljena radionica na kojoj će mališani imati priliku da maštovito oslikaju novogodišnje ukrase, i na taj način pomognu deci iz Prihvatilišta. Naime, svi radovi će se na štandu UNIQA osiguranja prodavati posetiocima sajma, koji će svojim prilozima pomoći da se prikupe neophodna sredstva namenjena obezbeđenju većeg životnog prostora za decu Prihvatilišta. Svako dete koje poseti Dečiji Sajam, dobiće i interesantan poklon od UNIQA osiguranja.

Povezana vest:  Ovsene kaše za aktivan i vedar dan!

 

Ovom akcijom, kompanija UNIQA će ponovo, na najbolji način iskoristiti radove talentovane dece iz čitave Srbije, i novcem sakupljenim od njihove prodaje pomoći institucijama kojima je pomoć najneophodnija. Prošlogodišnja UNIQA-tna čarolija je pomogla da se prikupi velika suma novca koja je pomogla lečenju dece obolele od raka, kao  i porodilištu Instituta za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije.

Povezana vest:  Magične bajke ispred Geozavoda