Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i ručnoj izradi koja podrazumeva tradicionalne metode proizvodnje, švajcarski brend INUIKII je za veoma kratko vreme stekao planetarnu prepoznatljivost.

Vrhunski kvalitet i prefinjenost neizostavni su elementi svakog modela, dok su pažljivo birani materijali i najraznovrsnija paleta boja razlog zbog kog ove čizame možete ukombinovati uz svaki outfit – bilo da ste ljubitelj zime u gradu ili na planini.

Povezana vest:  Osam saveta koji će vam pomoći da se razbudite i brzo ustanete iz kreveta

maslinaste čizme   braon čizme   sive čizme   crne čizme

Obuća je izrađena od premijum italijanske kože koja kombinuje retro, šik i bohemski stil pružajući autentični izgled. Modeli bogati detaljima osvežiće svaku modnu kombinaciju, a uz to će biti i najtoplija podrška hladnim zimskim danima.

braon čizme crne duboke čizme braon duboke čizme bež čizme

Povezana vest:  Obeležava se prvi Međunarodni dan podizanja svesti o bacanju hrane

 

Ako se još uvek niste spremili za zimu pravo je vreme da to uradite. U svim Fashion Company radnjama očekuje vas popust od 25% na baš sve, uključujući i već snižene artikle.

Omiljene Inuikii čizme možete kupiti po sniženim cenama od 24. novembra do 28. novembra u Fashion&Friends prodavnicama, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Povezana vest:  Beograd domaćin internacionalne izložbe posvećene Svetskom prvenstvu u fudbalu