cheri_supermarket“Super cherry fashion show”

Dobrotvornu akcija za pomoc štićenicima Doma za nezbrinutu decu “Drinka Pavlović”

 

SUPERMARKET concept store predstavlja dobrotvornu akciju Super cherry za

prikuplanje pomoći Domu za nezbrinutu decu “Drinka Pavlović”.Akcija je na programu 14. marta od 18 časova a predstavlja školski projekat Mine Strugar, učenice 10. razreda Internacionalne škole u Beogradu koja je rešila da svoj Personal project posveti štićenicima ovog doma I omogući im bolje uslove za život.

Povezana vest:  Bijonse nosi Burberry

Super cherry obuhvata modnu reviju odeće koju su darovali učenici iz Internacionalne škole u Beogradu (International School of Belgrade) kao i drugi dobri ljudi koji su ovim gestom hteli da doprinesu humanitarnoj akciji. Program će voditi Jelena Gajšek i Miloš Urošević. Cena ulaznice je 1000 dinara a sav prihod namenjen je kupovini kompjutera, televizora i posteljine za decu Doma “Drinka Pavlović”.

Ono što je počelo kao školski zadatak se pretvorilo u mnogo veću akciju jer se ispostavilo da je mnogim ljudima samo potrebna prilika da pokažu dobru volju i da im je stalo da pomognu. Mnoge poznate licnosti iz javnog života su se odazvale pozivu da svojim prisustvom na dobrotvornoj modnoj reviji podrže ovu akciju, među kojima su Ružica Đinđić, Snežana Divac, Vlade Divac, Boža Prelević, Rambo Amadeus, Vanja Milačić, Jovan Ristić, Dragana Ognjenović, Goga Grubješić, Ambasador Indije Nengcha Lhouvum, Katarina Rebrača i Jelena & Zoran Zivanovic (grupa Zana) i drugi.

Povezana vest:  Veliki popusti na sve proizvode za oralnu higijenu u Lilly drogerijama

Kompanija “Gloster” iz Arilja je u sklopu Super Cherry Fashion Show odlučila da pokloni deci odeću iz svoje proizvodne linije. Supermarket concept store poziva da 14. marta u 18h dođete u Višnjićevu 10 I pomognete nam da deci Doma „Drinka Pavlović“ zajedno ulepšamo život i obezbedimo sve ono što njihovoj kući nedostaje, a mi imamo u svojoj.

Povezana vest:  Dragana Ognjenović u hotelu Hajat predstavila novu liniju SIMPLY D. O.