Američki modni brend GUESS  novom kolekcijom uspostavlja trendove za sezonu koja je pred nama – miks pastelnih boja i ženstvenih krojeva jednako će efektno izgledati kako u kancelariji tako i tokom večernjeg druženja.

Nova kolekcija je praktična i udobna, uz odlike seksipila po kojem je ovaj brend prepoznatljiv. Ružičasta boja podstaći će novu energiju u vama, dok će pastelne nijanse plave, zelene i boje kajsije naglasiti nežnost koju sa sobom donose prolećni dani.

Povezana vest:  Prve „zone za zaštitu klime“ u Beču

bež jakna patike narandžasta majica tamnoplave farmerke Marciano beli sako  elegantne pantalone rebrasti top bele sandale

Ključni komadi kolekcije su lepršave duge haljine idealne za ležerni look, midi suknje koje odišu ženstvenošću čak i kada ih kombinujete s robusnijim komadima obuće ili modnim dodacima.

Marciano mini haljina  Marciano maxi haljina sa printom Marciano ljubičasta haljina Marciano maxi haljina

Povezana vest:  Poslednje izvođenje hit komedije: PREDSTAVA "MR BIG U BEOGRADU" PRILAGOĐENA I OSOBAMA SA OŠTEĆENIM SLUHOM

Zaštitni znak brenda GUESS su upečatljivi modeli obuće i aksesoara koji vam pružaju priliku da se poigrate bojama i teksturama u skladu sa vašim stilom.

Bele patike su nepogrešiv izbor bilo da se radi o modernim modelima ili onim u retro stilu. Torbe različitih boja i dezena s istaknutim Guess logotipom, te novčanici začinjeni metalnim detaljima zaokružuju celu kolekciju.

Povezana vest:  Anđelinin rođendanski poklon Bredu: Ostrvo u obliku srca

zmijska torbica torba u setu tamnozeleni ranac tamnozeleni ranac logo torbica bež torba

Odabrane modele iz nove kolekcije možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.