Dr. Oetker kompanija je predstavila Vitalis žitarične barove i najavila novo poglavlje gotovih proizvoda u svom portfoliju. Vitalis žitarični barovi odgovaraju zahtevima današnjice u pogledu brzog tempa života i praktičnosti konzumacije. Ove ukusne pločice sadrže cela zrna žitarica i izvor su energije koja okrepljuje, ali i čini dan slađim.

Dolaze u tri popularna ukusa: sa čokoladom, sa lešnikom i sa brusnicom. Musli barovi su pogodni za konzumaciju u mnogobrojnim situacijama, kao užina, za putovanje itd. Predstavljaju odličan izvor vlakana i bogatog su ukusa.

Povezana vest:  Simpsonovi slave 20. rođendan

„Aktivno pratimo navike potrošača koji nam godinama ukazuju poverenje i prepoznaju visok kvalitet Dr. Oetker proizvoda. Oni shvataju koliko je važno imati na raspolaganju izbor prehrambenih proizvoda koji ne zahtevaju vreme za pripremu. Prema našim podacima o prodaji, konzumacija cerealija, kao i konzumacija musli barova je u porastu i to smo imali na umu prilikom osmišljanja, planiranja i lansiranja Vitalis žitaričnih barova. Verujem da će Vitalis noviteti vrlo brzo postati omiljeni izbor potrošača“, istakao je Sanjin Laganin, generalni direktor kompanije Dr. Oetker  Srbija.

Povezana vest:  Novine i velika ulaganja na Bečkom aerodromu

Kategorija gotovih poslastica je novina za Dr. Oetker portfolio, i direktan je odgovor na savremene potrebe potrošača. Pored Vitalis žitaričnih barova, još jedan proizvod, koji je praktičan za konzumaciju i dobar izvor energije je Dr. Oetker Cake roll, biskvitni rolat punjen kremom, u tri različita ukusa. Reč je o novom kolaču za instant konzumaciju koji se takođe može naći u prodaji.

Povezana vest:  Otvoren Omladinski turističko-informativni centar u DOB-u

Uživajte u pokretu uz omiljene ukuse Dr. Oetker gotovih proizvoda!

Više informacija o proizvodima možete pogledati na:

https://www.oetker.rs/rs-sr/nasi-proizvodi/zitaricni-barovi/asortiman